ATA AÖF te geçme notu kaç?

İçindekiler:

  1. ATA AÖF te geçme notu kaç?
  2. Atatürk Üniversitesi CC notu geçer mi?
  3. Ders notu CC geçer mi?
  4. AÖF CC geçer mi?

ATA AÖF te geçme notu kaç?

Anılan karara istinaden Fakültemiz programlarında ders geçme notu alt sınırının (FF sınırının) 2020-2021 eğitim öğretim yılı, güz yarıyılından geçerli olmak üzere 30'dan 35'e çıkarılmasına Üniversite Senatomuz tarafından karar verilmiştir."

Atatürk Üniversitesi CC notu geçer mi?

Öğrencilerin ilgili ders için başarı durumları harf notu olarak belirlenir. Bir dersten "AA, BA, BB, CB veya CC" harf notu alan öğrenci o dersten başarılı, "FF" harf notu alan öğrenci ise başarısız sayılır. Detaylı bilgi için mevzuatı inceleyebilirsiniz. Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği için tıklayınız.

Ders notu CC geçer mi?

AA, AB, BA, BB, BC, CB ve CC geçer harf notlarıdır. Bu notları aldığınız dersleri tekrar seçemezsiniz. ... Öğrenci koşullu geçer harf notuna sahip olduğu 3 dersi istediği zaman alabileceği gibi, FF notuna sahip olduğu dersi de istediği zaman alabilir.

AÖF CC geçer mi?

AA, AB, BA, BB, BC, CB ve CC geçer harf notlarıdır. Bu notları aldığınız dersleri tekrar seçemezsiniz. CD, DC ve DD harf notları ise öğrencinin son akademik durumu Başarılı yani genel not ortalaması 2,00 ve üzerinde ise geçer harf notlarıdır ve öğrenci bu dersleri tekrar seçemez.