Eritretin ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Eritretin ne işe yarar?
  2. Benzoxin krem ne işe yarar?
  3. Etrexin jel kaç günde etki eder?
  4. Akne vulgaris ne demek?
  5. Etrexin jel ne işe yarar?
  6. Benzoxin nasil kullanilir?
  7. Vulgaris ne demek?

Eritretin ne işe yarar?

akne vulgaris tedavisinde kullanılan bir tür jel.

Benzoxin krem ne işe yarar?

Anti-akne preparatlar grubundan olan Benzoxin kremin içeriğindeki klindamisin, akne oluşumuna neden olan bakterileri manipüle edebilen bir güçlü bir antibiyotiktir. Diğer etken maddesi olan benzoil peroksit ise, siyah noktaların giderilmesinde son derece etkilidir.

Etrexin jel kaç günde etki eder?

Jeli günde bir veya iki kez etkilenmiş bölgeye sürünüz. Bazı durumlarda tam bir etki görebilmeniz için ETREXİN'i 6-8 hafta kullanmanız gerekebilir.

Akne vulgaris ne demek?

Akne Vulgaris, özellikle ergenlik ile başlayan yüz, göğüs ve sırt kısmında ortaya çıkan sivilce ve siyah noktalarla karakterize bir cilt hastalığıdır.

Etrexin jel ne işe yarar?

ETREXİN 30 g'lık lamine tüpte, jel şeklinde, etkin madde olarak isotretinoin ve eritromisin içeren ve akneye (sivilce) karşı kullanılan bir ilaçtır. ETREXİN hafif-orta şiddetli aknenin haricen tedavisinde kullanılır ve hem iltihaplı, hem de iltihapsız bozuklukların tedavisinde etkilidir.

Benzoxin nasil kullanilir?

Doktorunuz ayrı bir tavsiyede bulunmadıkça, bu talimatları takip ediniz: günde bir kez akşamları cilt ılık su ile yıkanıp kurulandıktan sonra, akneli bölgelere yaygın olarak ince bir tabaka halinde uygulayınız. Jeli uyguladıktan sonra ellerinizi yıkayınız.

Vulgaris ne demek?

SİVİLCE (Akne Vulgaris) Sivilce ya da yaygın isimlendirilmesi ile ergenlik sivilcesi yağ üreten bezlerin uzun süren ve tekrarlayan iltihabi bir hastalığıdır. Deride siyah noktalar, kızarık sivilceler, bazen derin kist ve nodüller, tedavi edilmediğinde de izlerle kendini gösterir. Çoğunlukla ergenlik çağında başlar.