Tekirdağ Avşa feribotları nereden kalkıyor?

İçindekiler:

  1. Tekirdağ Avşa feribotları nereden kalkıyor?
  2. Ömer Kaptan Tekirdağ nereden kalkıyor?
  3. Tekirdağ'dan adalara nasıl gidilir?
  4. Tekirdağ hangi adalara gidilir?
  5. Zeytinburnu Avşa kaç saat?
  6. Zeytinburnu Avşa feribot kaç saat?
  7. Zeytinburnundan Avşa Adasına nasıl gidilir?

Tekirdağ Avşa feribotları nereden kalkıyor?

Tekirdağ avşa feribot seferleri, Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde eski cezaevi karşısına yer alan Akport Gümrüklü Limanı'ndan yapılmaktadır.

Ömer Kaptan Tekirdağ nereden kalkıyor?

Kalkış limanı, Tekirdağ Akport Gümrüklü Limanı'dır eski cezaevi karşısı.

Tekirdağ'dan adalara nasıl gidilir?

Tekirdağ ve Erdek'ten Avşa Adası'na Adalar 1 feribotu ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Erdek'ten Avşa Adası'na ortalama 2 saat, Tekirdağ'dan Avşa Adası'na Adalar 1 feribotu ile 3 saatte varabilirsiniz.

Tekirdağ hangi adalara gidilir?

Çevresinde bulunan Marmara adası, Paşalimanı adası ve Ekinlik adası Avşa Adası`na yakın adalardır. Marmara takım adalarıda olarak bilinen bu topluluğun en turistik olanı ve tatilciler tarafından en çok rağbet gören yeri Avşa Adası`dır.

Zeytinburnu Avşa kaç saat?

Yener Ciner gemisi Zeytinburnu'ndan Avşa ve Marmara Adası'na da yolcu ve araç taşımaktadır. Yener C. gemisi Zeytinburnu-Avşa Adası tahmini varış süresi 5 saat 30 dakikadır.

Zeytinburnu Avşa feribot kaç saat?

Yener Ciner gemisi Zeytinburnu'ndan Avşa ve Marmara Adası'na da yolcu ve araç taşımaktadır. Yener C. gemisi Zeytinburnu-Avşa Adası tahmini varış süresi 5 saat 30 dakikadır. DİĞER GÜNCEL AVŞA ADASI FERİBOT SEFERLERİ SAYFAMIZDAN ALTERNATİF ULAŞIM YOLLARINI İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

Zeytinburnundan Avşa Adasına nasıl gidilir?

Avşa Adası'na İstanbul'dan ulaşım sağlanabilecek iki yol mevcuttur. Bunlardan bir tanesi İDO(İstanbul Deniz Otobüsü), bir diğeri ise Yener C feribotu olmaktadır. Yener C feribotu, İstanbul Zeytinburnu Zeyport Limanı'ndan kalkarak Avşa Adası'na 5-6 saat aralığında gelmektedir.