Hacı Hafız Mustafa Kimdir?

İçindekiler:

  1. Hacı Hafız Mustafa Kimdir?
  2. Hafız Mustafa nerelidir?
  3. Hafız Mustafa 1864 nereli?
  4. Mustafa Efe Hoca Kaç Yaşında?
  5. Hafız Mustafa Efe görevden alındı mı?

Hacı Hafız Mustafa Kimdir?

Tarihi Bahçekapı şubemizden 1900'lü yılların başından bir kare. Hafız Mustafa'nın poğaçayı ilk bulan ve imal eden kişi olduğu bilinmektedir. Hafız Mustafa, hamur işi ve tatlıcılık alanında 1926-1938 yılları arasında Avrupa'da 11 adet madalya kazanmıştır.

Hafız Mustafa nerelidir?

Merak edilenler haberimizde sizlerle. MUSTAFA ÖZYILMAZ KİMDİR? 1984 yılında Samsun'un İlkadım ilçesinde dünyaya geldi. Hafız bir babanın oğlu olması sebebiyle henüz 6 yaşındayken Kuran-ı Kerim okumayı öğrendi.

Hafız Mustafa 1864 nereli?

Şekerci Hafız Mustafa, Osmanlı Devleti döneminde Sultan Abdülaziz'in saltanatının ilk yıllarında günümüzde Bahçekapı-Eminönü'nde Hamidiye Caddesi olarak bilinen caddenin seksen altı numaralı dükkanında Çankırı'nın Orta Beldesi'nden İstanbul'a sarraflık yapmaya gelen İsmail Hakkı Zade tarafından 1864 yılında kurulmuştur ...

Mustafa Efe Hoca Kaç Yaşında?

tarihinde Konya'nın Kadınhanı ilçesinde doğdu. İlkokulu Kadınhanı'nda okuduktan sonra Konya Fatih Kuran Kursu'nda hafızlığını tamamlayarak Konya merkez İmam Hatip Lisesi'nden 1997 yılında mezun oldu. İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden de 2002 yılında mezun oldu.

Hafız Mustafa Efe görevden alındı mı?

Mustafa Efe, sosyal medya üzerinden yayınladığı sokak hayvanları görüntüleriyle ünlenmişti. ... Yayınladığı sokak hayvanları görüntüleriyle sosyal medyada sık sık gündem olan Hafız Mustafa Efe'nin görevden alındığı öğrenildi.