FUCİDİN krem yüze sürülür mü?

İçindekiler:

  1. FUCİDİN krem yüze sürülür mü?
  2. FUCİDİN kremi kimler kullanamaz?
  3. Furacin 0 2 merhem ne işe yarar?
  4. Thiocilline nedir ve ne için kullanılır?
  5. Fusidik asit krem ne işe yarar?
  6. Fucidin krem 20 gr ne işe yarar?

FUCİDİN krem yüze sürülür mü?

Fucidin krem, sivilce ve ciltte oluşan yaralar için kullanılan kremdir. Tek başına kullanılan krem açık yaralar dışında direkt olarak sorunlu bölgeye uygulanabilir.

FUCİDİN kremi kimler kullanamaz?

- Fusidik asit ve tuzlarına veya diğer bileşenlerden herhangi birine alerjik (aşırı duyarlı) iseniz, - Pseudomonas aeruginosa gibi duyarlı olmayan organizmaların oluşturduğu enfeksiyonlarda kullanılmamalıdır. - Açık yaralara uygulanmaz, aksi halde alerjik reaksiyonlara neden olur.

Furacin 0 2 merhem ne işe yarar?

FURACİN cilt üzerine uygulanan ve karakteristik kokulu, limon sarısı renkte, opak, yarı şeffaf bir merhemdir. FURACİN 56 g'lık ambalajda kullanıma sunulmaktadır. otitis eksterna (dış kulak iltihabı) tedavisinde kullanılır.

Thiocilline nedir ve ne için kullanılır?

THİOCİLLİNE‟ in içindeki etkin maddeler olan Basitrasin ve Neomisin birçok bakteriye karşı etkili birer antibiyotiktir. THİOCİLLİNE, gözün ön tarafı ve göz kapağındaki bakterilerin neden olduğu enfeksiyonların tedavisinde ve göz kapağı yara ve yanıklarında kullanılır.

Fusidik asit krem ne işe yarar?

FUCİTEC'in etkin maddesi olan fusidik asit; bir antibiyotik olup birçok organizma üzerinde güçlü antibakteriyel (bakterileri tahrip eden veya onların çoğalmasını engelleyen) etkiye sahiptir. FUCİTEC'e duyarlı organizmaların oluşturduğu deri hastalıklarının tedavisinde kullanılır.

Fucidin krem 20 gr ne işe yarar?

Fucidin krem genellikle akne, sivilce ve uçuk tedavisinde kullanılır. Sadece eczanelerde satılır. Genellikle derideki bakterin tedavisinde kullanılır. Fucidin 20g'lık alüminyum tüplerde eczanelerdeki raflarda yerini almaktadır.