Ervax Detox ne ise yarar?

İçindekiler:

  1. Ervax Detox ne ise yarar?
  2. Ervax Detox kimler kullanamaz?
  3. Detox karışık bitki tozu ne işe yarar?
  4. Zayıflama çayları tehlikeli mi?

Ervax Detox ne ise yarar?

ERVAX TEA DETOX : Metabolizmayı hızlandırıp zayıflatır. Vücudun daha çok kalori yakmasını sağlar. Tatlı isteğini keserek kilo verdirir. Ödem söktürerek karaciğeri rahatlatır.

Ervax Detox kimler kullanamaz?

Sabah akşam yemeklerden 30-40 dakika önce 1 bardak kaynar suya 1 çay kaşığı Ervax detoxIlave edilip içilir. Şeker ilave etmeden kullanılır. Kimler kullanamaz? Hamileler, kalp rahatsızlığı , böbrek rahatsızlığı, epilepsi , ms , bağırsak ameliyatı , gibi rahatsızlığı bulunan kişilerin kullanması önerilmez.

Detox karışık bitki tozu ne işe yarar?

Faydaları: Bağışıklık sistemini güçlendirir, soğuk algınlığı ve griple mücadele eder, vücuttaki iltihaplanmaları azaltır, kemik sağlığını güçlendirir, idrar söktürücüdür, vücudu toksinlerden arındırmaya ve kilo vermeye yardımcı olur.

Zayıflama çayları tehlikeli mi?

Gerek ilk kullanımda gerekse alışkın vücutlarda kullanıldığında vücudun su ve şeker dengesini de bozan zayıflama çayları fazla tüketildiği takdirde baş dönmeleri ve ani bayılmalara sebep olur. Ayrıca bu çayların tüketimi kişide kısa vadede kusma, bulantı, mide ağrılarına neden olabiliyor.