Antalya Tramvay Cumartesi çalışıyor mu?

İçindekiler:

  1. Antalya Tramvay Cumartesi çalışıyor mu?
  2. Antalya otobüs kaçta bitiyor?
  3. Antalya Tramvay hafta sonu çalışıyor mu?
  4. Taksi km başı kaç TL Antalya?
  5. Antalya otogarından havaalanına nasıl gidilir?

Antalya Tramvay Cumartesi çalışıyor mu?

31 hat üzerinde Cumartesi günü 84, Pazar günü 57 ulaşım aracı hizmet verecek. ANTRAY ve Nostalji tramvayı hizmet vermeyecek.

Antalya otobüs kaçta bitiyor?

Başlayan uygulama ile saat 23.00'de gece seferlerine başlayan araçlar 60 dakikalık sefer aralıklarıyla, kalkış ve varış noktalarından çift yönlü olarak hareket edecek. Araçlar saat 03.00'da son seferlerini yapacak.

Antalya Tramvay hafta sonu çalışıyor mu?

Hafta sonu kısıtlamasında toplu ulaşımda 31 hat sefer yapacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında çalışması zorunlu olan vatandaşlar için 31 hattı sefere koydu. ... 31 hat üzerinde Cumartesi günü 84, Pazar günü 57 ulaşım aracı hizmet verecek. ANTRAY ve Nostalji tramvayı hizmet vermeyecek.

Taksi km başı kaç TL Antalya?

Alınan karara göre Antalya'da 5.5 TL olan taksimetre açılış ücreti 6 TL oldu. İndibindi ücreti ise 12 TL olarak güncellendi. Kilometre başına ödenecek olan ücret ise 5 TL olarak belirlendi. Zam kararının alınan kararın onaylanmasının ardından önümüzdeki günlerde devreye gireceği açıklandı.

Antalya otogarından havaalanına nasıl gidilir?

Şehir iç ulaşımda en sık kullanılan ulaşım aracı olan belediye otobüsleriyle Antalya Otogarı'ndan Antalya Havalimanı'na gitmek oldukça kolay. Otogardan kalkan 600 numaralı belediye otobüsleriyle Antalya Havalimanı'na gitmek ortalama 55 – 60 dakika sürüyor.