Istanbul Barosu seçimleri ne zaman?

İçindekiler:

  1. Istanbul Barosu seçimleri ne zaman?
  2. Istanbul baro başkanı Ümit Kocasakal Kimdir?
  3. Türkiye Barolar Birliği Genel Kurulu kaç yılda bir yapılır?
  4. Baro Başkanlığı seçimleri kaç yılda bir yapılır?
  5. Istanbul Barosu CMK başvurusu nasıl yapılır?

Istanbul Barosu seçimleri ne zaman?

İstanbul 2 Nolu Barosu Genel Kurulu'nun 2021 Yılı Olağan Genel Kurulu 1136 S. Avukatlık Kanunu' nun 84. Maddeleri gereğince aşağıda yazılı gündemi görüşmek üzere, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi 1 Nolu Amfi salonunda Cumartesi günü ve seçimi Pazar günü saat 09.00' da toplanacaktır.

Istanbul baro başkanı Ümit Kocasakal Kimdir?

Ümit Kocasakal (d. , Köln), Türk hukukçu, İstanbul Barosunun 2010-2016 dönemlerindeki başkanı, Profesör Doktor, avukat. Sinoplu bir baba ve Gümülcine göçmeni bir annenin çocuğu olan Kocasakal, ailesinin işçi olarak çalışmak için gittiği Almanya'nın Köln şehrinde doğdu.

Türkiye Barolar Birliği Genel Kurulu kaç yılda bir yapılır?

Avukatlık Kanunu'nda 7249 sayılı yasa ile yapılan değişiklik sonucu baro genel kurullarının iki yılda bir ekim ayında, Türkiye Barolar Birliğinin olağan genel kurulunun dört yılda bir Aralık ayında yapılması yasal zorunluluk haline getirilmiştir.

Baro Başkanlığı seçimleri kaç yılda bir yapılır?

Yönetim kurulu da gizli oylama ile seçilirler. Baro Başkanlığı: Baro başkanı 2 yıllık görev süresince seçilir. Görev süresi bitimi sonrasında yeniden seçilebilir.

Istanbul Barosu CMK başvurusu nasıl yapılır?

Baro Menü
  1. 0212 393 07 86. CMK Meslek İçi Eğitim Semineri Başvurunuzu BARONET üzerinde bulunan CMK Seminer Başvuru linki üzerinden yapabilirsiniz.
  2. GÜN PAZARTESİ 09:15 – 09:50 : Hakimin konumu, hak, yetki ve ödevleri Hakimlik – Mahkeme Şüpheli-Sanık-Suçtan Zarar Gören Müdafi-Müdafiin Yasaklanması-Vekil. ...
  3. GÜN ÇARŞAMBA.