Süper skinny jean Nedir anlamı?

İçindekiler:

  1. Süper skinny jean Nedir anlamı?
  2. Skinny mi daha dar slim fit mi?
  3. Michael skinny fit ne demek?
  4. Super slim fit ne demek?
  5. Skinny ve slim fit ne demek?
  6. Brad pantolon ne demek?
  7. Modern fit kesim ne demek?

Süper skinny jean Nedir anlamı?

Skinny jean, son yıllarda özellikle kadınların sıklıkla günlük giyim kıyafet kombinlerinde tercih ettiği bir kot pantolon kesim tarzıdır. Kelime anlamı olarak Türkçeye "dar kot pantolon" olarak çevrilebilir. Skinny jean'lerde kullanılan kumaşın özelliği tamamıyla sert kot kumaş olmamasıdır.

Skinny mi daha dar slim fit mi?

Skinny: Her markada karşına çıkar skinny jeans. ... En dar kot modelleri bunlar. Belden paçalara indikçe iyice daralıyorlar. Slim: Daha insani ölçülerde bir kesim bu mesela Skinny'lere göre.

Michael skinny fit ne demek?

Koton, erkek modasına şık ve rahat bir tasarım kazandırıyor. Skinny fit kesimle vücuda tam oturan Michael erkek jean pantolon, düşük bel ile genç erkeklerin beğenisini kazanıyor. ... Dar kesimi alt bacak bölümünde ekstra dar olarak şekilleniyor.

Super slim fit ne demek?

Süper Slim Fit Pantolon Dar kalıp anlamına gelen slim fit, skinny modellerden daha geniş fakat daha hatlı bir yapıya sahiptir. Skinny modelleri gibi vücuda tamamıyla yapışmaz.

Skinny ve slim fit ne demek?

Dar kesim, bacağı boydan boya sımsıkı saran kot pantolon ya da deriden üretilen pantolon çeşidine skinny jeans denilmektedir. SLİM FİT NEDİR? Slim fit, skinny slender'dan gelir. Özellikle bel ve kol kısmı vücut şeklinize doğru oturan kıyafet tarzıdır.

Brad pantolon ne demek?

Brad Jean Pantolon Normal Bel, Dar Kesim, Dar Paça, Dizden Ayak Bileğine Hafif Daralarak İnen Jean Pantolonlar slim fit sevip normal belden vazgeçemeyenler için en uygun fit!

Modern fit kesim ne demek?

Rahat kesiminden dolayı kullanım konforu sağlar. Tchibo ''Modern Fit'' hafif daraltılmış bel kısmı, dar sırt ve kol kısmı ile ön plandadır. Normal beden yapısında olanlar için ideal olan ''Modern Fit'' aynı zamanda kullanım rahatlığı sunar. Tchibo ''Slim Fit'' dar ve vücudu saran bir kesime sahiptir.