OptiFibre kilo verdirir mi?

İçindekiler:

  1. OptiFibre kilo verdirir mi?
  2. OptiFibre neye iyi gelir?
  3. OptiFibre ne ile içilir?
  4. OptiFibre Nedir fiyatı?
  5. Optifibre günde kaç defa kullanılır?
  6. Nestle Optifast nedir?
  7. Optifibre günde kaç kere kullanılır?
  8. Probiyotik lif ne işe yarar?
  9. Nestle Resource Protein Nedir?
  10. OPTIFAST kimler kullanamaz?
  11. 1 OPTIFAST ne demek?
  12. Nestle Resource Energy kimler kullanabilir?
  13. Nestle Health Science hangi ülkenin?
  14. Nestle Health Science Resource glutamin nedir?
  15. 1 OPTIFAST nedir?
  16. OPTIFAST nedir ne işe yarar?

OptiFibre kilo verdirir mi?

Enerjik başlıyorsunuz güne.İki üç haftalık sürede sonuç almaya başlarsınız. Ürün pahalı ama ben faydasını gördüm. Kilo vermeme ve porsiyon küçültme konusunda yardımcı oldu. Herhangi bir kimyasal, koruyucu, katkı maddesi falan yok.

OptiFibre neye iyi gelir?

OptiFibre®'daki suda çözünebilen lif (kısmen hidrolize guar gum), kalın bağırsak florası tarafından enerji kaynağı olarak kullanılabilir. Bu aynı zamanda yararlı bağırsak bakterilerinin çoğalmasını destekler.

OptiFibre ne ile içilir?

OptiFibre, soğuk/sıcak sıvılara veya katı gıdalara karıştırılabilir. Sıvılar; 100 ml için 1 ölçü kaşığı (5g) kullanılması önerilir. Örneğin; içecekler, çorbalar, soslar, portakal suyu, kakaolu süt, vb. ile karıştırılabilir.

OptiFibre Nedir fiyatı?

Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 118,90 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 94,18 TLŞu Andaki Fiyat: 110,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 9 TL (%8) daha ucuz.

Optifibre günde kaç defa kullanılır?

Bir günde en fazla 12,5g kullanılabilir. Ürünü kullanırken sadece ürün içerisindeki ölçü kaşığını kullanmanız gerekir. Bir ölçü kaşığı 5g'dır. 1 ölçü kaşığını 1 bardak soğuk veya sıcak sıvı ile karıştırabilirsiniz veya 100g katı gıdaya ekleyerek tüketebilirsiniz.

Nestle Optifast nedir?

OPTIFAST, Kilo verme amacıyla enerjisi kısıtlanmış diyet için kullanılan bir gıdadır. Kilo kontrolü için toplam diyetin yerini alır. Porsiyon adedi olarak 53g'lık 4 saşe kullanıldığında günlük diyetin tamamını karşılayabilecek bir gıda olarak kullanılabilir.

Optifibre günde kaç kere kullanılır?

Bir günde en fazla 12,5g kullanılabilir. Ürünü kullanırken sadece ürün içerisindeki ölçü kaşığını kullanmanız gerekir.

Probiyotik lif ne işe yarar?

Probiyotikler; bu karbonhidrat türlerinden oluşan prebiyotikler ile beslenerek büyürler ve gelişirler. Prebiyotiklerden beslenen probiyotikler aynı zamanda diğer bakterilerin de çoğalmasına yardımcı olur. En önemli görevi ise sindirim sisteminin düzenli çalışmasını sağlamaktır. Ayrıca çocuk gelişiminde de etkilidirler.

Nestle Resource Protein Nedir?

Resource® Protein beslenme açısından tam, yüksek protein içeren özel tıbbi amaçlı gıda. Yetersiz beslenmeye ve/veya hastalığa bağlı oluşan protein eksikliğinin ve/veya malnütrisyonun diyet yönetimi içindir.

OPTIFAST kimler kullanamaz?

OPTIFAST, programlar arası geçiş yapılabilen esnek seçenekler sunarak kilo yönetimi yolculuğunuza destek olur. UYARI: Hamile veya emziren kadınlar, bebekler, çocuklar, ergenler ve 65 yaş ve üzeri kişiler tarafından kullanılması uygun değildir.

1 OPTIFAST ne demek?

ürünlerini ve özelliklerini keşfet. OPTIFAST, Kilo verme amacıyla enerjisi kısıtlanmış diyet için kullanılan bir gıdadır. Kilo kontrolü için toplam diyetin yerini alır. Porsiyon adedi olarak 53g'lık 4 saşe kullanıldığında günlük diyetin tamamını karşılayabilecek bir gıda olarak kullanılabilir.

Nestle Resource Energy kimler kullanabilir?

Yüksek enerjili diyet gereken hastalar; Kanser, HIV, kaşeksi, anoreksik hastalar. Politravma ve bası ülseri hastaları Operasyon sonrası iyileşme döneminde olan hastalar. Yanık hastaları

Nestle Health Science hangi ülkenin?

Merkezi İsviçre'nin Epalinges şehrinde olan, 3000 kişinin çalıştığı global bir şirketiz. Şirketimiz, Nestlé'nin geçmişteki Healthcare Nutrition iş biriminin temelleri üzerine kurulmuştur.

Nestle Health Science Resource glutamin nedir?

Metabolik stres, travma, ağır yanık gibi vakalarda ortaya çıkan, artmış glutamin ihtiyacının karşılanması ve tedavinin desteklenmesi için Toz L-Glutamin.

1 OPTIFAST nedir?

OPTIFAST, Kilo verme amacıyla enerjisi kısıtlanmış diyet için kullanılan bir gıdadır. Kilo kontrolü için toplam diyetin yerini alır. Porsiyon adedi olarak 53g'lık 4 saşe kullanıldığında günlük diyetin tamamını karşılayabilecek bir gıda olarak kullanılabilir.

OPTIFAST nedir ne işe yarar?

OPTIFAST ürünleri, vücut ağırlığınızı azaltmak için kullanılan, günlük besin bileşenlerini tam olarak sağlayan*, kalorisi azaltılmış diyetin yerini alan bir gıdadır. Kendinize uygun programı seçmek için VKİ'nizi (Vücut Kitle İndeksi) hesaplayıp, günlük beslenme düzeninizi OPTIFAST® ile planlayabilirsiniz.