Türk Hava Yolları her uçuşunda yemek veriyor mu?

İçindekiler:

  1. Türk Hava Yolları her uçuşunda yemek veriyor mu?
  2. Ucaga yiyecek alınır mı?
  3. Uçakta verilen yemekler ücretli mi?
  4. Uçak biletimi Online aldım ne yapmalıyım?
  5. Ucaga ne almak yasak?

Türk Hava Yolları her uçuşunda yemek veriyor mu?

Yurt içi uçuşlarımızda, ikram servisimiz mevcuttur. Yurt dışı uçuşlarımızda sıcak ikramlarımızla soğuk/sıcak içecek seçeneklerimizi servis ediyoruz. Sağlık durumu, dini inanış veya beslenme tercihi nedeniyle talep edilebilen özel yemek hizmetimizi en çok ihtiyaç duyulan seçeneklerle yeniden sunuyoruz.

Ucaga yiyecek alınır mı?

Uçakta yiyecek taşınır ? Kek, gofret, bisküvi gibi atıştırmalıklarınızı yanınıza alabiliyorsunuz. Duty free mağazalarından alınmayan alkol ve diğer sıvılar ise (100 ml'den fazlaysa) yasak. ... Yoğurt, hazır puding ve krema gibi gıda ürünlerine de 100 ml kadar izin var.

Uçakta verilen yemekler ücretli mi?

Genel olarak baktığımız zaman, hava yollarının çoğu yemek servisinden ücret talep etmezler. ... Ancak yurt dışı uçuşlarında ücretsiz sıcak yemek ve sınırsız içecek ikram eden Pegasus ve Sunexpress, yurt dışı uçuşlarında yolcularını mutlu edebiliyor.

Uçak biletimi Online aldım ne yapmalıyım?

İnternet üzerinden alacağınız bilet için cep telefonunuza gelen mesaj ve nüfus cüzdanınız ile havalimanına gitmeniz ve ardından ilgili havayolunun ofisine uğrayarak check-in yaptırmanız yeterli olacaktır. Bu esnada elinizde herhangi bir bilet olmasına gerek yoktur.

Ucaga ne almak yasak?

Yolcu ve kabin bagajlarında taşınması kesinlikle yasak olan maddeler ise aşağıda sıralanmıştır: Alarm ile donatılmış evrak çantaları, güvenlikli ataşe çantaları Lityum pil içeren veya işaret, aydınlatma mühimmatı içeren maddeler> Patlayıcılar, mühimmat, havai fişek ve işaret fişekleri.