Aylık Akbil yüklemesi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Aylık Akbil yüklemesi nasıl yapılır?
  2. İstanbulkart Aylık nasıl yapılır?
  3. Istanbul kart bekleyen talimat nasıl yüklenir?
  4. İstanbulkart talimat oluşturma nedir?
  5. HES kodu ulaşım kartına nasıl yüklenir?
  6. Istanbulkart HES kodu Yükleme Nasıl Yapılır 2021?

Aylık Akbil yüklemesi nasıl yapılır?

İstanbulkart'lara;https://www.istanbulkart.istanbul/ web sitesi, İstanbulkart mobil uygulama, anlaşmalı bankaların mobil uygulamaları, İstanbulkart dolum temsilcileri ve Biletmatik'lerden yükleme yapabilirsiniz.

İstanbulkart Aylık nasıl yapılır?

Online başvuru yapmak için (https://bireysel.istanbulkart. istanbul/) bağlantı linkine tıklayarak İETT'nin kendi sitesi üzerinden üye olup, online başvuru yapabilirsiniz. Online başvuru formunu doldurduktan sonra ödemenizi başvurunuzun son adımında kredi kartı ile yapabilirsiniz.

Istanbul kart bekleyen talimat nasıl yüklenir?

NFC destekli Android ve iOS telefonlarda, Ödemeler>İstanbulkart>Geçmiş İşlemler adımlarından yükleme talimatı bekleyen işlemine tıklayarak İstanbulkart'ını telefonuna dokundurup otomatik olarak yüklemeyi tamamlayabilirsin.

İstanbulkart talimat oluşturma nedir?

Anlaşmalı banka kartları ile istanbulkart'a seçilebilen tutarda talimat oluşturulabilecektir. NFC destekli telefonlarda istanbulkart'ı telefonun arkasına yaklaştırarak oluşturulan talimatın yüklemesi gerçekleştirilebilecektir.

HES kodu ulaşım kartına nasıl yüklenir?

Otobüs kartınıza HES kodunuzu yüklemek için önünüze çıkan forumda HES kodu kısmına E-devlet veya Hayata Eve Sığar uygulamasından aldığınız HES kodunu giriniz. - Daha sonra T.C. kimlik veya pasaport numaranızı belirtilen alana girin. - Akabinde ise Ulaşım kartı /Bilet No. / Kredi Kartı No. giriniz.

Istanbulkart HES kodu Yükleme Nasıl Yapılır 2021?

Öncelikle; Kişisel bilgilerinizi ekrandaki boşluklara doldurunuz ardından İstanbulkart'ınızın üzerinde yazan kart numarasını giriniz. Son olarak HES kodunu giriniz, belirtilen koşulları onaylamanızın ardından kaydet butonuna basınız.