Tart jölesi nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Tart jölesi nasıl kullanılır?
  2. Çilek jölesi nasıl yapılır?
  3. Pasta jölesi nerelerde kullanılır?
  4. Çilek jölesi nasıl yapılıyor?
  5. Droetker jöle nasıl yapılır?

Tart jölesi nasıl kullanılır?

Soğuyan jöle pasta veya tartın üzerine orta kısmından başlanarak dikkatlice sürülür ve buzdolabının normal bölümünde bir süre kıvam alması için bekletilir. Lezzetli ve pırıl pırıl tart ve pastalar için bu ürünü CarrefourSA üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Çilek jölesi nasıl yapılır?

Hazırlanışı:
  1. 250 ml (2,5 çay bardağı) kaynamış suyu bir karıştırma kabına boşaltın. ...
  2. Eridikten sonra 250 ml (2,5 çay bardağı) soğuk su ilave edin ve 10 saniye daha karıştırın. ...
  3. Buzdolabında istenen sertliğe ulaştıktan sonra (yaklaşık 3-4 saat) soğuk servis yapın.
Daha fazla öğe...

Pasta jölesi nerelerde kullanılır?

Kullanım Şekli. Bir spatül ile karıştırılıp kek, pasta, tart, tartölet üzerine tabaka halinde sürülebileceği gibi, meyve püresi ile karıştırılarak da kullanılabilir. Bir krema torbasına doldurulup uygun uçlar ile, pasta üzerine yazı yazma, şekil çizmede kullanılır.

Çilek jölesi nasıl yapılıyor?

Jölesini hazırlamak için 4′ e bölünen çilekler yarım su bardağı su, vanilya ve şekerle ocağa bırakılır. Hafif kaynamaya başlayınca 1,5 yemek kaşığı nişasta eklenir ve 3 dk daha kaynatılıp ocaktan alınır muhallebinin üzerine serilir. 3 saat dolapta bekletilen pastamız servise hazırdır.

Droetker jöle nasıl yapılır?

500 ml (2,5 su bardağı) kaynamış suyu bir karıştırma kabına boşaltın. Üzerine poşetin tamamını ilave edin ve bir kaşık yardımı ile eriyinceye kadar karıştırın. Kalıp veya kaselere koyarak oda sıcaklığına gelinceye kadar bekletin. Buzdolabında istenen sertliğe ulaştıktan sonra (yaklaşık 1,5-2,5 saat) soğuk servis yapın.