Arayanıbil Plus nasıl kullanilir?

İçindekiler:

  1. Arayanıbil Plus nasıl kullanilir?
  2. Türk Telekom kim aramış nasıl yapılır?
  3. Vodafone kim aramış mesajı neden gelmiyor?
  4. Türk Telekom Plus nedir?

Arayanıbil Plus nasıl kullanilir?

*ArayanıBil Plus servisi ile hediye GB kampanyasından her abone sadece bir kez faydalanabilir. PLUS yazıp 7065'e gönderin. PLUS yazıp 7066'ya gönderin. ArayanıBil Plus servisine aylık abonelik gerçekleştirmek için PLUS yazıp 7065'e SMS gönderebilirsiniz.

Türk Telekom kim aramış nasıl yapılır?

ArayanıBil servisini aşağıdaki yöntemlerle aktifleştirebilirsiniz. SMS ile: SMS'le ArayanıBil servisini ulaşılamayan durumlarda aktif etmek için "ACIK" yazıp 5555'e kısa mesaj olarak gönderebilirsiniz.

Vodafone kim aramış mesajı neden gelmiyor?

Eğer bu yöntemi uyguladığınız halde halen arayan kim servisi aktif olup bilgilendirme msj gelmiyorsa müşteri hizmetleri arayıp sorunu ayrıntılı olarak bildirmeniz gerekmektedir. Telefonunuzdan 542 yada (0) 5 numarasını aramanız gereklidir. Arayan Kim Servisi 8000 kısa numarası üzerinden hizmet vermektedir.

Türk Telekom Plus nedir?

ArayanıBil Plus servisine abone olanlar hem hiçbir aramayı kaçırmıyor hem de anında 1 GB'lık internet paketi kazanıyor. ... ArayanıBil Plus servisine 6 aylık abone olarak Aylık 1 GB internet paketi kazanabilirsiniz. Servise 6 aylık abonelik gerçekleştirmek için PLUS yazıp 7066'ya SMS gönderebilirsiniz.