Aliağa Adnan Menderes İZBAN kaç TL?

İçindekiler:

  1. Aliağa Adnan Menderes İZBAN kaç TL?
  2. Izmir İZBAN nereye kadar gidiyor?
  3. Izmir İZBAN kaça kadar açık?
  4. Selcuga İZBAN var mi?
  5. İZBAN durakları neler?
  6. Izmir metrosu nereye kadar gidiyor?
  7. Haftasonu Izban calisiyor mu?
  8. Izbanla Selcuga nasil gidilir?
  9. Cumartesi Pazar İZBAN çalışıyor mu?

Aliağa Adnan Menderes İZBAN kaç TL?

Akıllı Para Sistemi sadece 136 km hatta hizmet veren İZBAN'da uygulanmaktadır. en uzak mesafe Aliağa Selçuk arası 136 km olup ücreti: 14,51 TL'dir....
Eshotwww.eshot.gov.tr
İzbanwww.izban.com.tr
2 satır daha

Izmir İZBAN nereye kadar gidiyor?

Aliağa-Selçuk arasındaki 136 kilometrelik banliyö hattında işletmecilik yapan İZBAN'ın güzergah boyunca 40 istasyonu yer almaktadır. Aliağa-Menemen arası Kuzey aksı, Menemen-Cumaovası arası merkez aks, Cumaovası-Tepeköy-Selçuk arası güney aksı olarak anılır.

Izmir İZBAN kaça kadar açık?

Aliağa-Selçuk arasındaki banliyö hattında hizmet veren İZBAN hafta içi hafta sonu saat 05.20'de açılıyor. Resmi tatillerde bazen saatler değişiklik gösterebiliyor. İZBAN SAAT KAÇTA KAPANIYOR? Aliağa-Selçuk arasındaki banliyö hattında hizmet veren İZBAN hafta içi hafta sonu saat 01.23'te kapanıyor.

Selcuga İZBAN var mi?

Tepeköy'den Selçuk'a İzban ile seyahat yaklaşık 23 dakika sürmektedir. Sırasıyla Tepeköy, Sağlık, Belevi, Selçuk istasyonları vardır. Her gün karşılıklı 14 sefer vardır.

İZBAN durakları neler?

Kuzey aksındaki 19 istasyon Salhane, Bayraklı, Turan, Naldöken, Alaybey, Karşıyaka, Nergiz, Demirköprü, Şemikler, Mavişehir, Çiğli, Ata Sanayi, Egekent, Ulukent, Egekent-2, Menemen, Hatundere, Biçerova ve Aliağa.

Izmir metrosu nereye kadar gidiyor?

İzmir Metrosu; F. Altay, Poligon, Göztepe, İzmirspor, Hatay, Üçyol, Konak, Çankaya, Basmane, Hilal, Halkapınar, Stadyum, Sanayi, Bölge, Bornova, Ege Üniversitesi, Evka 3 istasyonları ile hizmet vermektedir.

Haftasonu Izban calisiyor mu?

YASAKTA İZBAN ÇALIŞIYOR MU? İzmir'in en sık tercih edilen ulaşım araçlarından bir tanesi olan İzmir Banliyö Sistemi, yasaktan muaf olan kişiler için hafta sonu da seferlerine devam edecek.

Izbanla Selcuga nasil gidilir?

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan Selçuk'a ulaşım: İZBAN treni havalimanından da geçiyor. Tepeköy yönünde İZBAN'a binmeniz gerekiyor. Tepeköy'de inip aynı noktada Selçuk trenine aktarma yapıyorsunuz. İZBAN hattının ilk treni Tepeköy'den Selçuk'a 06.40'te kalkıyor.

Cumartesi Pazar İZBAN çalışıyor mu?

TCDD-Büyükşehir ortaklığıyla işletilen İZBAN'da, hafta içi sefer tarifesi cumartesi günleri de devam edecek. Hafta içi sabah ve akşam saatlerinde gerçekleştirilen ek seferler, cumartesi günleri yapılmayacak. İZBAN'da pazar günü seferleri ise 24 dakikada bir devam edecek.