Oversize alırken nelere dikkat edilmeli?

İçindekiler:

  1. Oversize alırken nelere dikkat edilmeli?
  2. Oversize kimler giymeli?
  3. Tişört pantolon içine nasıl sokulur?
  4. Oversize fit nedir?
  5. T shirt nasıl bağlanır?

Oversize alırken nelere dikkat edilmeli?

Bu ürünleri seçerken kendi ölçünüze en yakın büyüklükte beden tercih etmeniz gerektiğini unutmayın. Kendi bedeninizden iki beden büyüklükte kalmanız ideal bir oversize görünümü elde etmeniz için yeterli olacaktır. Aksi taktirde bir yığın kumaşın içinde kaybolursunuz.

Oversize kimler giymeli?

Oversize kıyafetler erkek kesim kıyafetleri andırsa da neredeyse giyen herkese çok yakışır. Bu giyim ürünleri normal bedenden 2 ya da 3 beden daha büyük görünür. Fazla kilolarından şikayetçiysen ve giysilerinle bu durumu kamufle etmek istiyorsan oversize kıyafetlerden faydalanabilirsin.

Tişört pantolon içine nasıl sokulur?

Tişörtü arkaya doğru hafif sıkıştırıp arka kısmını pantolonun içine yerleştiriyorsunuz. Tişörtler normalde vücut kıvrımlarınızı ortaya çıkarmaz. Bu yöntem sayesinde hem göbek bölgesinde fazlanız varsa onu saklamış hem de bel kıvrımınızı ortaya çıkarmış oluyorsunuz.

Oversize fit nedir?

''Oversize'' terimi, kelimi olarak ''büyük beden'' anlamına gelir. Model olarak salaş, rahat ve normal bedenlerden büyük olan parçalardır. Bol, rahat ve özenmeden ''çabasız şıklık'' anlamında da kullanılabiliyor.

T shirt nasıl bağlanır?

Başparmağınla ve işaret parmağınla O şekli yap. Elini tişörtünün içine sok ve tişört vücudunu sarana kadar O şeklindeki parmaklarının içinden kumaşı çek. Kumaşı parmaklarınla sıkıca kavra ve tuttuğun parçayı yumruğunun hemen altından paket lastiğiyle ya da lastik tokayla bağla. İşin bittiğinde kumaşı serbest bırak.