ÖSYM ödeme nereden yapılır?

İçindekiler:

  1. ÖSYM ödeme nereden yapılır?
  2. 2020 KPSS ücreti nasıl ödenir?
  3. 2021 sınav basvurulari ne zaman?
  4. YKS Ek Tercih ucreti nereye YATIRiliyor?
  5. YKS Ek Tercih nasıl yapılır 2021?

ÖSYM ödeme nereden yapılır?

ÖSYM sınav başvuru ödemelerini Akbank Mobil veya Akbank İnternet ile evden çıkmadan kolayca tamamlayabilirsin. Akbank Mobil'e giriş yap, "Ödeme Yap" menüsünden "ÖSYM Ödemeleri"ni seçerek başvuru yapılan sınavı ve adayın T.C. Kimlik numarası bilgisini girdikten sonra ödemeni anında gerçekleştirebilirsin.

2020 KPSS ücreti nasıl ödenir?

Sınav ücreti, kılavuzun son sayfasında belirtilen bankalardan birine veya ÖSYM'nin internet sayfasında eİŞLEMLER'de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile yatırılacaktır. Bankaya giderek ücret yatırmak isteyen adayların banka görevlisine başvuruda bildirdikleri T.C.

2021 sınav basvurulari ne zaman?

2021 YKS sınav başvuruları, 4 Şubat-2 Mart 2021 tarihlerinde gerçekleşti. YKS sınavı, 26 Haziran 2021 tarihinde gerçekleşecek. 2021 YKS sonuçları, 4 Ağustos 2021 tarihinde açıklanacak.

YKS Ek Tercih ucreti nereye YATIRiliyor?

YKS EK YERLEŞTİRME ÜCRETİ HANGİ BANKADAN YATIRILIR? Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM'den ücret yatırılmaz.) Yerleştirme ücreti, ÖSYM'nin internet sayfasında e-İŞLEMLER'de yer alan 'ÖDEMELER' alanından kredi kartı /banka kartıyla da yatırılabilir.

YKS Ek Tercih nasıl yapılır 2021?

Adaylar, 2021 YKS Ek Yerleştirme tercihlerini, 20-23 Eylül 2021 tarihleri arasında T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından yapabilecek.