Elfida söz müzik kime ait?

İçindekiler:

  1. Elfida söz müzik kime ait?
  2. Elfida öldü mü?
  3. Elfida nın sözlerini kim yazdı?
  4. Haluk Leventin hastalığı ne?
  5. Elfida ne için yazıldı?
  6. Haluk Levent te ne oldu?
  7. Haluk Levent eşi kim?

Elfida söz müzik kime ait?

ELFİDA ŞARKISININ HİKAYESİ/ ŞARKI KİME YAZILDI? Haluk Levent Elfida şarkısını 9 yaşındaki bir kız çocuğuna yazmıştır. Hikayesi şu şekilde: Haluk Levent kanser hastası olan 16 çocuğun bakımını üstlenmişti.

Elfida öldü mü?

"Kelebek hastalığı" olarak bilinen ve nadir görülen epidermolizis bülloza hastası 13 yaşındaki Elfida Gündüz, vefat etti. Küçük çocuğun cenazesinin Elazığ'da toprağa verileceği öğrenildi.

Elfida nın sözlerini kim yazdı?

Gerçekten Beyzanur'u çok seviyordum. Ve oturdum şarkıyı yazdım. Sevgili Emrah Aydoğdu da elinden geleni yaptı. Sözlerinde düzenlemeleri yaptık ve Ömer Faruk Güney'in de müziği vardı.

Haluk Leventin hastalığı ne?

Kol ve diz kapaklarındaki egzama çıkan Haluk Levent, "Haydi şimdi sıra sizde. Bulun şu tedaviyi" diyerek takipçilerinden yardım istedi. Takipçilerinden istediği yardım sonrası hakkında "Öldü" haberleri yapılan sanatçı, "Öldüğüme inananlar ailemi arıyor.

Elfida ne için yazıldı?

Birincisi Elfida ismi sonradan verilmiş bir isim. ... Elfida Beyzanur isimli bir kız çocuğuna yazılmış. Bir gün doktorların odasındaydım ve doktorlardan biri bana dedi ki: "Haluk Bey, bu kızı gözden çıkartın." Yanımda da müzisyen arkadaşım Emrah Aydoğdu var. Emrah, "Gözden çıkarılan kadın anlamı Osmanlıca'da Elfida." dedi.

Haluk Levent te ne oldu?

Sanatçı Haluk Levent corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Açıklamasında iki doz aşı olduğunu belirten ünlü sanatçı, bu nedenle hastalığı hafif atlattığını belirtti. Ahbap Derneği kurucusu sanatçı Haluk Levent, corona virüse yakalandığını açıkladı.

Haluk Levent eşi kim?

Neslin Yonarlare. 2004–2017 Haluk Levent/Eşi