Fast EFT nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Fast EFT nasıl yapılır?
  2. Fast EFT ne kadar?
  3. Fast nedir paralı mı?
  4. Gönderilen para hesaba ne zaman geçer?
  5. Gece atılan para ne zaman hesaba geçer?

Fast EFT nasıl yapılır?

Ziraat Mobil ya da İnternet Şubesi'ne giriş yaptıktan sonra FAST menüsü seçilmesine gerek bulunmamaktadır. Para Transferleri > Başka Hesaba Havale/EFT adımları izlenerek FAST işlemi gerçekleştirilebilir, eğer işlem kriterleri FAST'a uygunsa, işlem FAST olarak gerçekleştirilir.

Fast EFT ne kadar?

FAST SİSTEMİNDE ÜST LİMİT YENİDEN ARTIRILDI FAST Sistemi, 'te yaygın kullanımının yakından izlenmesi amacıyla 50 lira limitli olarak başlatılmıştı. FAST sisteminde üst işlem limiti bir süre sonra 1000 TL'ye çıkartıldı. 4 Ağustos itibarıyla üst işlem limiti 2 bin TL olacak.

Fast nedir paralı mı?

TCMB'nın yeni bir ödeme sistemi olarak geliştirdiği FAST (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) ile farklı bankalardaki hesaplara saniyeler içerisinde 7 gün 24 saat TL para transferi yapabilme alt yapısı 'den itibaren pilot olarak kullanılmaya başlandı.

Gönderilen para hesaba ne zaman geçer?

Eğer EFT iş günü içinde yapılmış ve transfer ücreti belirlenen saatten önce başlatılmışsa EFT aynı gün hesaba geçer. Eğer iş günü değilse, resmi tatilse ya da belirlenen saatin dışında yapılmışsa; eğer bir tarih belirtilmemişse EFT ilk iş günü hesaba düşer.

Gece atılan para ne zaman hesaba geçer?

Kısaca gece yapılan EFT ilk mesai günü sabahı karşı tarafın hesabına geçer.