Balıkesir Üniversitesi Hastanesi Randevu nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Balıkesir Üniversitesi Hastanesi Randevu nasıl alınır?
  2. Balıkesir Üniversitesi Hastanesi hangi bölümler var?
  3. Devrim Akseki hangi hastanede?
  4. Balıkesir Tıp kaç yıllık?
  5. Devrim Akseki nerede çalışıyor?
  6. Prof Dr Devrim Akseki nereli?

Balıkesir Üniversitesi Hastanesi Randevu nasıl alınır?

1) 0(266) 612 10 10 numaralı telefonu arayarak çağrı merkezi aracılığı ile ilgili birimlerden randevu oluşturulabilir. 2) Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi resmi web sayfası üzerinden (hastane.balikesir.edu.tr) aşağıdaki yönergeleri izleyerek kolayca randevu işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Balıkesir Üniversitesi Hastanesi hangi bölümler var?

İç hastalıkları uzmanı, Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, Ortopedi ve travmatoloji uzmanı, Kalp ve damar cerrahı, Nörolog, Radyolog, Psikiyatrist, Dermatolog, Göğüs hastalıkları doktoru, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, Fizik tedavi uzmanı, Çocuk sağlığı ve ...

Devrim Akseki hangi hastanede?

İhtisasını ise, yine Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yapmış ve Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olmuştur. Mesleki çalışmalarına Özel Medicana International İzmir Hastanesi'nde devam etmektedir.

Balıkesir Tıp kaç yıllık?

Balıkesir Üniversitesi Tıp Bölümü (4 yıllık lisans) 2020 taban, tavan puanları ve başarı sıralamasını haberimizde bulabilirsiniz.

Devrim Akseki nerede çalışıyor?

Dr. Devrim Akseki Özel Medicana International İzmir Bünyesinde çalışıyor.

Prof Dr Devrim Akseki nereli?

Prof. Dr. Devrim Akseki 1969 yılında İzmir de dünyaya gelmiştir. 1991 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinden doktor olarak mezun olduktan sonra zaman kaybetmeden tıpta uzmanlık sınavını kazanarak ihtisas eğitimine yine Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Branşın da başlamıştır.