Repelyon bit ilacı nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Repelyon bit ilacı nasıl kullanılır?
  2. Insan biti nasıl oluşur?
  3. Pire tozu ne işe yarar?
  4. Kümesteki bitten nasıl kurtulunur?
  5. Ilk bit nasıl oluştu?

Repelyon bit ilacı nasıl kullanılır?

Kimyasal olmadığı içinde kalıntı bırakmaz. 14 gün boyunca her gün 1 ton içme suyuna 50ml olarak verilir. 1 litre suya 0,5ml yeterlidir. 14. gün sonunda kanatlı hayvanı terk eden bitler için kümesler detaylı bir şekilde dezenfekte edilir.

Insan biti nasıl oluşur?

Kıl bitleri saç bitlerine göre yumurtalarını deriye değil kıl dipleri içerisine bırakarak çoğalırlar. Bu bitlerin aşırı çoğalması nedeniyle kaşıntılar giderek artar ve yaşamlarını uzun süre sürdürmeye devam ederler. Kaşıntının nedeni bilinmiyorsa bir sağlık kuruluşuna başvurmakta fayda vardır.

Pire tozu ne işe yarar?

Hiç bir kimyasal içermeyen , Dünya Sağlık Örgütünce onaylı ürün olan LCS3 ile bit,pire,kene,karınca,hamamböceği,güve,tahtakurusu ve tüm yürüyen haşerelere karşı etkili bir üründür. Uygulama Şekli : Evcil hayvanlarımızın , sırtına, kanat altına ve yattıkları yerlere dökülür.

Kümesteki bitten nasıl kurtulunur?

Kümesin Düzenli Aralıklarla Temizlenmesi Bunun nedenlerinden bir tanesi; kümeslerin düzenli aralıklarla havalandırılmaması ve hijyen kurallarına uygun olmamasıdır. Bu durumun ortadan kaldırılması adına kümes zeminlerinin 5-7 günde bir olacak şekilde temizlenmesi ve zemine yılda 2-3 kez kireç atılması gerekir.

Ilk bit nasıl oluştu?

Beyaz veya açık gri ise, bitler yumurtadan çıkmıştır. Bit yumurtaları, yerleştirildikten sonra 1-2 hafta içinde yumurtadan çıkar. Kafadaki sirkeyi (Bit yumurtası) veya bitleri görmenin yanı sıra kaşıntı ya da kafa derisinde hareket eden bir şey hissi varsa bu bitlerin olabileceği anlamına gelir.