Sırma Su kime ait?

İçindekiler:

  1. Sırma Su kime ait?
  2. Sırma Su Genel Müdürü kim?
  3. Sırma Su Hangi kaynak?
  4. Sırma Su ne kadar damacana?
  5. Hamidiye su kime ait?
  6. Sırma kaça satıldı?
  7. 19 litre Sırma su kaç para?
  8. Hamidiye Türk markası mı?
  9. Sırma ne zaman satıldı?
  10. Sırma Fransız mı?

Sırma Su kime ait?

Sırma markası 1991 yılında kurulan Sırma Grup bünyesinde bulunuyor. Sırma Grup'un yüzde 50,1 oranındaki çoğunluk hissesi Danone firmasına aittir. Danone, Türkiye pazarına 1997 yılında giriş yapmıştı.

Sırma Su Genel Müdürü kim?

Hamdi YULUĞ on Twitter: "#Sırma Su Fabrikaları Genel Müdürü Kenan Dişli ile Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulunduk...… "

Sırma Su Hangi kaynak?

Sırma Su Tarihi boyunca suyun kaynağını Sapanca'da bulunan çam ormanlarından ve Burdur'da yer alan Eynazlı doğal kaynağından almaktadır. El değmeyen yapılan dolum hizmetleri neticesinde yüzde yüz doğal kaynak suyunun en saf hali ile müşterilere sunumu sağlanır.

Sırma Su ne kadar damacana?

Sırma Doğal Kaynak Suyu tadını ve doğallığını Sapanca'da bulunan, el değmemiş çam ormanlarından ve Burdur Eynazlı'daki kaynaklarından alarak, 19 lt'lik damacana-15 lt'lik cam damacana ambalajı ile 40 noktada test edildikten sonra evinize ulaşır.

Hamidiye su kime ait?

Hamidiye Kaynak Suları, II. Abdülhamit tarafından İstanbul'a çeşmeler aracılığıyla içme suyu dağıtımı için kurulmuş ve 1979 yılından itibaren anonim şirket olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen tesislerdir.

Sırma kaça satıldı?

Türkiye'de su pazarının 2012 yılında yüzde 20 büyüdüğünü ifade eden Danone yaptığı basın toplantısında, Sırma'nın da bu pazarın en hızlı büyüyen markası olduğunu ve geçen yılın verilerine göre 100 milyon euro'luk satış yaptıklarını açıkladı.

19 litre Sırma su kaç para?

Sırma 19 litre damacana su fiyatı: 13 TL.

Hamidiye Türk markası mı?

THY'nin yer hizmetleri sunan iştirak şirketi TGS, İBB'ye ait su markası Hamidiye ile anlaşmasını sonlandırdı. TGS, Sırma su ile anlaştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait su markası Hamidiye ile Türk Hava Yollarının yer hizmeti sunan iştirak şirketi Turkish Ground Services (TGS) arasındaki anlaşma bitirildi.

Sırma ne zaman satıldı?

2015 yılında 415 milyon TL ciro ile kapatan Sırma, 35 ülkeye de ihracat yapıyor. Bu başarılı firma 2013 yılında Fransız Danone'a satıldı.

Sırma Fransız mı?

Fransız markası su ve yoğurt üreticisi Danone, su ve gazlı içecek markalarından Sırma ile ortak oldular. Türkiye pazarında bir dev olmayı planlayan Danone Sırma Su'yun yüzde 50.1 hissesini satın aldı. Danone yaptığı basın toplantısında, Sırma Su'yun da bu pazarın en hızlı büyüyen markası olduğunu ifade etti.