Selfy MUUD Premium Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. Selfy MUUD Premium Nasıl Yapılır?
  2. Self ye nasıl üye olurum?
  3. Hediye MUUD Premium Nasıl Yapılır?
  4. MUUD ücretsiz üyelik nasıl yapılır?
  5. Hediye MUUD Premium nedir?
  6. Türk Telekom MUUD nasıl kullanılır?
  7. Prime Muud premium üyelik nasıl yapılır?
  8. Muud kimlere ücretsiz?

Selfy MUUD Premium Nasıl Yapılır?

Kampanya kapsamında sunulan internet hakkın 30 gün boyunca toplam 1 GB ile sınırlı. Selfy'den Hediye 1GB Kampanyası detayları için tıkla. ** Muud Premium Üyelik'ten şifre alarak faydalanabilirsin. Müzik şifreni almak için MZK DOLU yazıp 4545'e sms göndermen gerekiyor.

Self ye nasıl üye olurum?

NASIL SELFY'Lİ OLURUM? Sen de Selfy dünyasında hemen yerini al, kuralları sen koy! Selfy'e üye olmak için; SELFY ya da 7-25 yaş arasındaki hattın kullanıcısına ait T.C Kimlik Numarasını yazarak 4545'e ücretsiz SMS gönderebilirsin.

Hediye MUUD Premium Nasıl Yapılır?

Kampanya kodu 4 numaralı Tivibu müşteri hizmetlerini aranarak aktive edebilir. Muud Premium Üyelik Kampanyasından faydalanmak için; Muud Premium üyelik kampanya kodundan faydalanmak için Muud abonesi olmak gerekmektdir. MUZIKWIFI yazıp 5555'e SMS atılarak kampanya için gerekli kampanya kodu alınacaktır.

MUUD ücretsiz üyelik nasıl yapılır?

  1. www.muud.com.tr web sitesine TekŞifreniz ile ücretsiz üye girişi yapın. ( TekŞifreniz yok ise öncelikle web sitesinde yer alan Üye Ol sekmesinden TekŞifre üyesi olun)
  2. Premium'a geç sayfasında bulunan "Aktivasyon Kodu Kullan" alanına cep telefonunuza SMS ile iletilen şifreyi girin.

Hediye MUUD Premium nedir?

Hemen Premium Üye ol, yerli ve yabancı milyonlarca şarkıyı HD kalitede ve internetin olmadığı anlarda da sınırsız dinleme keyfini doya doya yaşa. Muud Premium, ilk 1 ay ücretsiz. Daha sonra ise ayda 13.99 TL yerine sadece 7.99TL!

Türk Telekom MUUD nasıl kullanılır?

Evet. www.muud.com.tr üzerinden üye kaydı oluşturup, kendi hesabınızla oluşturduğunuz playlist'leri, mobilden aynı kullanıcı adı ve şifre ile girerek dinleyebilirsiniz. Bununla beraber, mobilden oluşturduğunuz playlistleri de web'den görüntüleyip, dinleyebilirsiniz.

Prime Muud premium üyelik nasıl yapılır?

Kampanyadan yararlanmak için Prime Business müşterilerinin muud yazıp 7227'ye SMS göndermeleri, gelen E-Pin ve şifreyi ilgili alanlara girmeleri gerekmektedir. Aktivasyon kodu, kullanıcı adı ve şifre yerine geçmemektedir.

Muud kimlere ücretsiz?

Muud uygulamasını cihazlarına indiren kullanıcılar, sadece abone olarak ay boyunca bin yerli şarkıyı ücretsiz dinleyebilirler. Muud Premium abonesi olan kullanıcılar sınırsız yerli-yabancı şarkıyı dinler ve çevrimdışı özelliklerinden yararlanabilirler.