Agridin krem nedir?

İçindekiler:

  1. Agridin krem nedir?
  2. Agridin krem nerede kullanılır?
  3. Agridin krem içinde ne var?
  4. Agridin krem migrene iyi gelir mi?

Agridin krem nedir?

AGRİDİN MASAJ KREMİ 150 GREklem Ağrıları, Diz Ağrıları, Kireçlenme, Menüsküs, Ayak veTopuk Dikeni , Bitkisel İçerikli Krem, SIRT, BOYUN, DİZ, EL, AYAK ve BACAKLARI RAHATLATMAYA YARDIMCIOLMAK İÇİN UYGULANIR. Bireysel kullanım, Spor salonu, Fizyoterapi merkezi, SpaSalonu gibi yerlerde kullanıma uygundur.

Agridin krem nerede kullanılır?

SIRT, BOYUN, DİZ, EL, AYAK ve BACAKLARI RAHATLATMAYA YARDIMCI OLMAK İÇİN UYGULANIR. Bireysel kullanım, Spor salonu, Fizyoterapi merkezi, Spa Salonu gibi yerlerde kullanıma uygundur.

Agridin krem içinde ne var?

Aktif içeriği doğal yağ ve minerallerden oluşan kremformunda, ekonumik 150 ml olan ürün içeriği *Glucosamin Chondiritin *Arnica Montana *Okaliptus *Biberiye *Lavanta *Portakal *Zerdeçal *Kafur Kullanım şekli : Günde 3-4 kez ağrı olan bölgeye sürülerek,ardında ovalama ile hafif masaj yapılarak uygulanır.

Agridin krem migrene iyi gelir mi?

Agridin Krem ; Baş ağrısı ve migren sorunlarında kullanılan benzersiz bir formülasyona ve zengin içeriğe sahip bir Kremdir. Kullandıktan bir kaç dk içinde ağrılara son verir ve rahatlama sağlar. Agridin, Doğal olarak ağrı giderir.