Aydos da mangal yasak mı?

İçindekiler:

  1. Aydos da mangal yasak mı?
  2. Aydos Ormanı gölünde mangal yakılır mı?
  3. Aydos Mesire yeri nerede?
  4. Ormanda piknik yapmak serbest mi?
  5. Piknik serbest mi?
  6. Gazi Kent Ormanında mangal yakılıyor mu?

Aydos da mangal yasak mı?

Aydos'ta mangal yasağı İçişleri Bakanlığı kararı ile ormanlarda mangal ve semaver yakmak yasaklandı. Yasak Kartal, Pendik, Sancaktepe ve Sultanbeyli sınırları içinde yer alan Aydos ormanlarında da geçerli olacak. Polis ekipleri ormanlarda yasağı ihlal edenlere ceza yazacak.

Aydos Ormanı gölünde mangal yakılır mı?

7 - Aydos Ormanı Piknik Ve Mangal Yerleri Aydos Ormanı'nda göl kenarı mesire alanı olarak belirlenmiş olup bu alanda doyasıya piknik yapabilirsiniz. İsterseniz mangal yakabilir isterseniz da gölde balık tutabilirsiniz.

Aydos Mesire yeri nerede?

Aydos Ormanı, İstanbul'da bulunmaktadır ve Kartal, Pendik ve Sultanbeyli ilçelerinin ortasında bulunmaktadır. Kadıköy'e ise 20 km uzaklıktadır.

Ormanda piknik yapmak serbest mi?

Madde 3 – İlimizdeki ormanlarda ve orman içi yollarda mola vermek, piknik yapmak, mangal, semaver vb. ateş yakmak yasaktır. Yetkili idarelerin gözetim ve denetiminde bulunan izinli park, piknik ve mesire alanları ile tabiat parklarında piknik yapmak serbest ancak mangal ateşi yakmak, piknik tüpü vb. kullanmak yasaktır.

Piknik serbest mi?

Yetkili idarelerin gözetim ve denetiminde bulunan izinli park, piknik ve mesire alanları ile tabiat parklarında piknik yapmak serbest ancak mangal ateşi yakmak, piknik tüpü vb. kullanmak yasaktır." denildi.

Gazi Kent Ormanında mangal yakılıyor mu?

Sultan Gazi Kent Ormanı'nda Mangal Yasak mı ? ; Ormanlık alan içerisinde mangal yakmak serbesttir.