Kızma Birader iki zarla nasıl oynanır?

İçindekiler:

  1. Kızma Birader iki zarla nasıl oynanır?
  2. Kızma Birader 3 kişilik oynanır mı?
  3. Ludo kızma birader nasıl oynanır?
  4. Şans kartlı Kızma Birader nasıl oynanır?

Kızma Birader iki zarla nasıl oynanır?

Oyunda hamleler zar atarak yapılır. Gelen sayıya göre oyuncu, oyuna soktuğu piyonunu oyun tahtası veya kartonu üzerinde saat yönünde ilerletir. Kızma birader oyununun kurallarına göre aynı karede birden fazla piyon bulunamaz. Oyuncunun ilerlediği yolda kendisine veya rakibine ait bir piyon varsa üzerinden atlayabilir.

Kızma Birader 3 kişilik oynanır mı?

kızmabirader oyununda ilk önemli kural piyonları oyuna başlatmak için zarda 6 rakamının gelmesidir. Yani piyonlarınızı oyuna dahil etmek istiyorsanız, zarda 6 sayısını bulmanız gerekiyor. Kızmabirader oyunu en iyi şekilde 4 kişilik olarak oynanır. İsteyen kişiler iki ya da üç kişi ile beraber de oynayabilir.

Ludo kızma birader nasıl oynanır?

Her oyuncu 4 adet piyonla oyuna başlar. Oyuncular piyonlarını oyun alanına çıkarabilmek için zar ile 6 atması gerekir. Güvenli bölgeler dışında aynı karede iki piyon bulunamaz. Eğer rakibin piyonu aynı kareye gelirse burada bulunan piyon kaleye geri gönderilir.

Şans kartlı Kızma Birader nasıl oynanır?

Oyuncular piyonlarını aynı renkteki "Başlangıç" hanesine koyarlar. Şans kartları karıştırılır ve oyun tablasına kapalı olarak konulur. Oyun saat yönünde hareket eder. Sırası gelen oyuncu oyun tablasına kapalı olarak konulan kartlardan en üsttekini çeker ve kartın üstündeki talimatları uygulamaya çalışır.