Işbaşı eğitim programı kaç kez yararlanılır?

İçindekiler:

  1. Işbaşı eğitim programı kaç kez yararlanılır?
  2. İŞKUR işbaşı eğitim programına nasıl başvurulur?
  3. Işbaşı eğitim programı kaç ay?
  4. İŞKUR çalışma süresi kaç ay 2020?
  5. İŞKUR çalışanlarının sigorta primi ödüyor mu?
  6. İŞKUR işbaşı eğitim programı maaşı ne zaman yatar 2020?

Işbaşı eğitim programı kaç kez yararlanılır?

Bir işsiz İşbaşı Eğitim(Staj) programlarından bir kez yararlanabilir. İşbaşı Eğitim Programı; günde en az 5 en fazla 8 saat olmak üzere ve haftada 6 günü ve 45 saati geçmeyecek şekilde düzenlenmektedir.

İŞKUR işbaşı eğitim programına nasıl başvurulur?

İşbaşı eğitim programına başvuruda bulunmak isteyen kişiler gereken evrakları tamamlamalarının ardından, bulunduğunuz ildeki bulunan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri ile Hizmet Merkezlerine dilediğiniz zaman başvuruda bulunabilirsiniz.

Işbaşı eğitim programı kaç ay?

İşbaşı eğitim programı bilişim ve imalat sektörlerindeki işyeri ve mesleklerde en fazla 6 ay, muhabirlik ile ilgili mesleklerde en fazla 9 ay, tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde MEB Hayat Boyu Öğrenme Modüllerinin asgari süresinden az olmayacak şekilde ve diğer sektörlerde ise en fazla 3 ay uygulanmaktadır.

İŞKUR çalışma süresi kaç ay 2020?

9 ay süreli uygulanacak program kapsamında temizlik, çevre düzenlemesi ve bakım onarım hizmetlerini gerçekleştirmek üzere 6.000 kişilik kontenjan, okul sayıları, ikili eğitim durumları, pansiyon sayıları, ilçenin demografik yapısı gibi hususlar göz önünde bulundurularak ilçelerimize dağıtıldı.

İŞKUR çalışanlarının sigorta primi ödüyor mu?

Katılımcıların iş kazası ve meslek hastalığı ile genel sağlık sigortası primleri de karşılanmaktadır.

İŞKUR işbaşı eğitim programı maaşı ne zaman yatar 2020?

İŞKUR MAAŞLARI NE ZAMAN YATAR? İŞKUR eğitim programları kapsamında işe giren gençler, hak ediş tarihinden itibaren 30 gün içerisinde maaşlarını alabiliyorlar. Ancak maaşların net olarak yatırıldığı bir gün yok.