AÖF kayıt yaptırmak için neler gerekli?

İçindekiler:

  1. AÖF kayıt yaptırmak için neler gerekli?
  2. AÖF ikinci üniversite kayıt nasıl yapılır?
  3. AÖF kayıt nasıl yapılır Atatürk Üniversitesi?
  4. Istanbul Üniversitesi Açıköğretim kayıt nasıl yapılır?

AÖF kayıt yaptırmak için neler gerekli?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, ÖSYS Yeni Kayıt için gerekli evraklar; İnternet Başvuru Belgesi, Öğrenci Bilgi Formu, Kayıt Bilgileri Sorgulama Sonuçları, Öğrenim Belgesi, Askerlik Durum Belgesi'dir.

AÖF ikinci üniversite kayıt nasıl yapılır?

https://aof.anadolu.edu.tr/kayit/ adresinden ikinci üniversite linkine tıklanır. Uyarılar sayfası dikkatlice okunur ve KAYIT İŞLEMİNE BAŞLA butonuna tıklanır. Nüfus Bilgileri ekranında TC Kimlik No, Anne Adı, Baba Adı ve Doğum tarihi girilerek NÜFUS BİLGİ GETİR butonuna tıklanır.

AÖF kayıt nasıl yapılır Atatürk Üniversitesi?

YKS sonuçları ile Fakültemize yerleşen ancak 2008 veya daha önce ki yıllarda mezun olan ve e-Devlet üzerinden kayıt yaptıramayan öğrenci adaylarımız 06 - tarihleri arasında Halkbank, VakıfBank veya Ziraat Bankasına ya da kullanıcı adı ve şifre TC Kimlik Numaranız olmak üzere Öğrenci Bilgi Sistemine (OBS) ...

Istanbul Üniversitesi Açıköğretim kayıt nasıl yapılır?

2 Eylül – tarihleri arasında basvuru.istanbul.edu.tr adresinden sınavsız ikinci üniversite başvurusu için hesap oluşturulur. Hesap aktivasyon işlemi tamamlanır. Aynı sisteme giriş yapılarak bilgi güncelleme ve tercih işlemleri gerçekleştirilir.