Duolans ilaç ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Duolans ilaç ne işe yarar?
  2. Lanzedin mide koruyucu mu?
  3. Lanzedin ilaç ne işe yarar?
  4. Domperidon hangi ilaçlarda var?
  5. Motis ilaç ne için kullanılır?

Duolans ilaç ne işe yarar?

DUOLANS, aşağıda belirtilen durumların tedavisinde kullanılır: Gastroözofageal reflü (mide içeriğinin kusma ya da zorlama olmaksızın yemek borusuna geri kaçışı) ve özofajitle (yemek borusu iltihabı) birlikte bulunan dispeptik semptom kompleksi (Rahatsızlık hissi şişkinlik ve erken doymayı içeren belirtiler) tedavisinde ...

Lanzedin mide koruyucu mu?

Lanzedin (lansoprazol) Kullanım Rehberi Lanzedin, lansoprazol etkin maddesi içeren mide koruyucu olarak bilinen reçeteli veya reçetesiz olarak eczanelerden temin edilebilinen kapsüller içeren kutulu bir ilaçtır.

Lanzedin ilaç ne işe yarar?

midede üretilen asit miktarını azaltmak suretiyle çalışan proton pompası inhibitörüdür. mide ve bağırsak ülserlerinin önlenmesi ve tedavisi, eroziv yemek borusu iltihaplanması (mide asidinin yemek borusuna zarar vermesi); zollinger-ellison sendromu gibi aşırı mide asidini içeren diğer durumlarda kullanılır.

Domperidon hangi ilaçlarda var?

"DELOX 30MG SR PELLET içeren kapsül, DEXGARD 30/30MG MR kapsül, DEXRİDON MR 30/10 MG kapsül, DOPROKİN-S ORAL süspansiyon, DUEDOM 30/10MG, DUEDOM 60/10MG, DUOLANS 15/10MG, DUOLANS 15/30MG SR, DUOLANS 30/30MG SR, LACOMBI 15/10 MG, LACOMBİ 30/10 MG, RABECOMB 20/10MG, RABECOMB 20/30MG MR, RABELIS PLUS 20/10 MG, RABELIS ...

Motis ilaç ne için kullanılır?

içeriğinin ağıza gelmesi gibi semptomların giderilmesinde, Yaşı 12'den ve aynı zamanda ağırlığı 35 kg'dan büyük çocuklarda; • Mide bulantısı ve kusma gibi semptomların giderilmesinde endikedir.