Hemen hemen sanki bulmacada ne demek?

İçindekiler:

  1. Hemen hemen sanki bulmacada ne demek?
  2. Başlangıcı belli olmayan zaman nedir?
  3. Bulmacada Lobi ne demek?
  4. Lobi ne anlama gelir?
  5. Güzel duyu nedir bulmaca?
  6. Osmanlıca ağırbaşlı ne demek?
  7. Haydut neye denir?

Hemen hemen sanki bulmacada ne demek?

Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Hemen sanki' sorusunun yanıtı birden fazladır. Bu nedenle bulmacanızdaki boşluk sayısına ve harf dizilişine göre aşağıdaki cevaplarımızdan birini seçmelisiniz. İşte cevaplar: Cevabı Kopyala Eğer bulmaca cevabınızdaki boşluk 5 harfli ise cevaba ADETA yazabilirsiniz.

Başlangıcı belli olmayan zaman nedir?

Arapça kökenli bir kelime olarak öne çıkan Ezel sözcüğü, ülke çapında oldukça önemli bir kelimedir. TDK açısından anlamı ise, 'öncesizlik, başlangıcı belli olmayan zaman dilimi' olarak ele alınmaktadır.

Bulmacada Lobi ne demek?

Lobi gibi koridor sözcüğü de Latince kökenlidir. Çeşitli mekanlarda uzun ve geniş geçitlere koridor denir. Bulmacalarda 7 harfli lobi sorusuna koridor cevabı verilebilir.

Lobi ne anlama gelir?

Lobi yapmak ne demek? Bir yapının kapısından içeri girildiğinde görülen ilk boşluk, dalan. Otel, tiyatro vb. yerlerde girişe yakın geniş yer. Bazı ortak çıkarları olan grupların temsilcilerinden oluşan topluluk.

Güzel duyu nedir bulmaca?

Cevap ne = Bulmacada Güzel duyu bediiyat nedir sorusuna verilecek cevap olarak ESTETİK yazabilirsiniz.

Osmanlıca ağırbaşlı ne demek?

vakur / vakûr / وقور Ağırbaşlı, temkin sahibi. İzzetli, vakarlı.

Haydut neye denir?

Haydutluk ne demek TDK? a. 1. Silahlı soygun yapan, yol kesen kimse: “Her insan öldüren serseri, haydut olmaz.” -A. Gündüz.