Sir ağda kazanı nasıl temizlenir?

İçindekiler:

  1. Sir ağda kazanı nasıl temizlenir?
  2. Ağdadan yüzüm yandı ne yapmalıyım?
  3. Yüzde ağda sonrası tahriş nasıl geçer?
  4. Tahriş olan koltuk altı ne iyi gelir?

Sir ağda kazanı nasıl temizlenir?

Temizlik yapılacak bezi bir miktar ağda makinesi temizleme solüsyonu ile ıslatın veya kurulayın. Bezle ağda makinesini ovalayarak temizleyin ve kurulayın. Temizlikten sonra makinenizin fişini tekrar prize takın. Kullandığınız tezgah ve yerlere dökülen ağdayı da aynı yöntemle temizleyebilirsiniz.

Ağdadan yüzüm yandı ne yapmalıyım?

Ağda yanığının oluşması durumunda yapılması gerek ilk şey yanan bölgeye soğuk su ile yıkanmış temiz bir bez örtülmeli veya soğuk su ile yıkanmalıdır. Özellikle cilt üzerindeki fazla ağdaların temizlenmesi ve bu bölgenin daha sonra yıkanması çok önemlidir. Ağda yanığına en iyi gelen şey soğuk sudur.

Yüzde ağda sonrası tahriş nasıl geçer?

Temiz bir beze saracağınız buz parçalarıyla cildinize soğuk press yaparak, ağda sonrası kızarıklık ve tahrişleri azaltabilirsiniz. Ağda sonrası kabaran ve kaşınan cilde soğuk süt uygulaması yapabilirsiniz. Soğuk su ile karıştırdığınız sütü temiz bir bez yardımıyla nazikçe tene sürün.

Tahriş olan koltuk altı ne iyi gelir?

Koltuk altınızı antiseptik sabun ve ılık suyla yıkayın. Yumuşak bir havluyla iyice kuruladıktan sonra biraz karite yağı sürün. Günde birkaç kez uygulayın.