Beykent Üni yüz yüze mi?

İçindekiler:

  1. Beykent Üni yüz yüze mi?
  2. Beykent online mı?
  3. Beykent bahar dönem ne zaman başlıyor?
  4. Beykent sınava nasıl girilir?
  5. Beykent canlı derse nasıl girilir?
  6. Beykent büt ne zaman?
  7. Pusula beykent sınava nasıl girilir?
  8. Beykent Üniversitesi Uzaktan Eğitim Nasıl oluyor?
  9. Beykent pusula nasıl girilir?

Beykent Üni yüz yüze mi?

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Döneminde, Yükseköğretim Kurulu Kararları uyarınca ve Sağlık Bakanlığı tedbirleri dikkate alınarak; ağırlıkla yüz yüze ve bir kısmı uzaktan (hibrit), uygulamalı derslerin tamamı ise yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Beykent online mı?

2020-2021 Akademik Yılı Güz Döneminde Online dersler Pusula sistemi içerisinde yapılacaktır. * Hazırlık Sınıfı dersleri Zoom ve Moodle ( prep.beykent.edu.tr ) adresi üzerinden yapılmaktadır. ÖNEMLİ! : Online ders saati bilgilerinizi, OBS Öğrenci sisteminizdeki ders programınızdan takip edebilirsiniz.

Beykent bahar dönem ne zaman başlıyor?

20 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI TIP FAKÜLTESİ AKADEMİK TAKVİMİ
BEYKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 20 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ
GÜZ DÖNEMİ TIP FAKÜLTESİ
BAHAR DÖNEMİ LİSANS – ÖN LİSANS
14-Ders Kayıt Tarihleri
Bahar Dönemi Derslerinin Başlaması
42 satır daha

Beykent sınava nasıl girilir?

İLGİLİ SINAVLARA https://pusulasinav.beykent.edu.tr ADRESİNDEN ERİŞEBİLİRSİNİZ. SİSTEME OBS KULLANICI ADI ve ŞİFRENİZLE GİREBİLİRSİNİZ. HANGİ DERSİN SINAVINA GİRİŞ YAPILACAKSA O DERSE TIKLANIR.

Beykent canlı derse nasıl girilir?

Pusula üzerinden gün ve saati ilan edilen dersler Blackboard üzerinden canlı olarak gerçekleştirilmektedir. Derse erişim Pusula üzerinde yer alan ders linkinden sağlanmaktadır. Bir derse aynı zamanda 250 öğrenci katılabilmektedir. Sınırsız sayıda eş zamanlı ders işlenebilmektedir.

Beykent büt ne zaman?

Tüm bütünleme sınavları; - tarihleri arasında gerçekleşecek olup sınav tarih ve saat detayları lisansustu. beykent.edu.tr adresinde yayınlanmıştır.

Pusula beykent sınava nasıl girilir?

İLGİLİ SINAVLARA https://pusulasinav.beykent.edu.tr ADRESİNDEN ERİŞEBİLİRSİNİZ. SİSTEME OBS KULLANICI ADI ve ŞİFRENİZLE GİREBİLİRSİNİZ. HANGİ DERSİN SINAVINA GİRİŞ YAPILACAKSA O DERSE TIKLANIR.

Beykent Üniversitesi Uzaktan Eğitim Nasıl oluyor?

Pusula üzerinden gün ve saati ilan edilen dersler Blackboard üzerinden canlı olarak gerçekleştirilmektedir. Derse erişim Pusula üzerinde yer alan ders linkinden sağlanmaktadır. Bir derse aynı zamanda 250 öğrenci katılabilmektedir.

Beykent pusula nasıl girilir?

Pusula - Beykent Üniversitesi OBS hesap bilgilerinizle giriş yapabilirsiniz. Sınavlar pusulasinav.beykent.edu.tr adresi üzerinden yapılmaktadır.