TV+ nerede var?

İçindekiler:

  1. TV+ nerede var?
  2. TV+ neler izlenir?
  3. TV+ üyeliği nedir?
  4. Turkcell TV nerede?
  5. 5 GB ile ne kadar tv izlenir?
  6. TV+ interneti nasıl kullanılır?

TV+ nerede var?

Evde TV+ TV+ uygulaması, IOS 10 ve üzeri tüm cihazlarda, Android (5.0 ve üzeri) cihazlarda desteklenmektedir. Bilgisayardan izlemek için Internet Explorer 9 (Windows7 ve üzeri), Firefox v40 ve üzeri (Windows 7 ve üzeri), Yandex v15 ve üzeri, Google Chrome v42 ve üzeri(Windows7 ve üzeri)* kullanabilirsiniz.

TV+ neler izlenir?

Premium kanalları izlemek için Premium TV+ Paketini ya da Yıllık Premium TV+ Paketini satın alabilirsiniz. Canlı TV kanalları, gişe rekortmeni filmler, sevilen diziler, Premier Lig, NBA, Moto GP, Formula 1, spor, haber, çocuk, belgesel programları ve çok daha fazlası​​nı izleyebilirsiniz.

TV+ üyeliği nedir?

110'dan fazla yerli ve yabancı kanalları, sevdiğiniz filmleri, dizileri Turkcell TV+ uygulamasını kullanarak cebinizden veya tabletinizden ya da www.turkcelltvplus.com.tr adresine giderek bilgisayarınızdan izleyebileceğiniz, dilerseniz 2 TL'den başlayan fiyatlarla en popüler, en güncel filmleri kiralayabileceğiniz bir ...

Turkcell TV nerede?

Turkcell.com.tr üst menüdeki "Ürün ve Hizmetler" seçeneğinde yer alan "Servisler" bölümündeki "Turkcell TV+" sayfasından detaylı bilgi alabilir, dilerseniz Turkcell şifrenizle giriş yaparak size uygun paket seçeneğiyle Turkcell TV+ keyfini yaşamaya başlayabilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayın.

5 GB ile ne kadar tv izlenir?

Temel TV+ 5GB Paketi : TEMELTV5GB yazıp 2200'a göndererek 5 GB internetiyle birlikte aylık 18,'den fazla canlı TV kanalı, sevdiğiniz spor, belgesel ve çocuk programları, s"Tadımlık Filmler" kategorisindeki filmleri ve çok daha fazlası cebinizde!

TV+ interneti nasıl kullanılır?

TV+ Paketlerin detayları nedir? +Net Paketi ile bilgisayarınızdan www.turkcelltvplus.com.tr adresine girerek veya cep telefonu ve tabletinizden mobil uygulamayı indirerek izleyebilirsiniz. +Net Paketi wi-fi üzerinden kullanılan bir pakettir. Mobil internet (3G, 2G) üzerinden bağlanılarak TV kanalları izlenememektedir.