Yaz okulu parası nasıl yatırılır Makü?

İçindekiler:

  1. Yaz okulu parası nasıl yatırılır Makü?
  2. Açıköğretim yaz okulu parası nasıl yatırılır?
  3. Yaz okulu ücretleri ne zaman ödenir?
  4. Makü yaz okulu ücreti nasıl ödenir 2021?
  5. Yaz Okulu AÖF kaç TL?
  6. Makü yaz okulu hangi banka?

Yaz okulu parası nasıl yatırılır Makü?

Misafir öğrenciler, MAKÜ Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden verilen öğrenci numarasıyla, tahakkuk ettirilen ders / derslerin ücret ödemelerini ders seçimi esnasında Türkiye'nin herhangi bir yerindeki Vakıfbank şubelerine veya internet bankacılığıyla yatırabilirler.

Açıköğretim yaz okulu parası nasıl yatırılır?

Yaz okulunda alınacak öğretim gideri, güz ve bahar dönemlerinde ödenen dönem öğretim gideri dışında olup sınav ve materyal hizmetine karşılık alınır. kartıyla ödeme yapılamayabilir.) Kayıt tarihinin son günü İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 23.30'a kadar ödeme yapılabilecektir.

Yaz okulu ücretleri ne zaman ödenir?

Ödemeler, hem internet üzerinden hem de ATM'lerden ödenebilecek. Yaz Okulunda kayıt yapılan 1 Ders için 225 TL, ilave her ders için 25 TL olarak belirlendi. AÖF YAZ OKULU ÜCRETİ NASIL ÖDENİR? Kayıt tarihinin son günü saat 22:30'a kadar ödeme yapılabilecektir.

Makü yaz okulu ücreti nasıl ödenir 2021?

Misafir öğrenciler, MAKU Oğrenci Bilgi Sistemi üzerinden verilen öğrenci numarasıyla, tahakkuk ettirilen ders / derslerin ücret ödemelerini ders seçimi esnasında Türkiye'nin herhangi bir yerindeki Vakıfbank şubelerine veya internet bankacılığıyla yatırabilirler.

Yaz Okulu AÖF kaç TL?

AÖF internet sitesi üzerinden yapılacak kayıtlar için Öğrenci Otomasyonu Ders Seçim sayfasını ziyaret etmek gerekecek. Ödemeler, hem internet üzerinden hem de ATM'lerden ödenebilecek. Yaz Okulunda kayıt yapılan 1 Ders için 225 TL, ilave her ders için 25 TL olarak belirlendi.

Makü yaz okulu hangi banka?

· Üniversitemiz öğrencilerinin ve misafir öğrencilerin, Öğrenci Bilgi Sistemi (ÖBİS) üzerinden ders seçimi yapmaları; ardından öğrenci harcını “Vakıfbank” ATM veya şubelerinden öğrenci numaraları ile yatırarak seçtikleri dersleri ÖBİS üzerinden kesinleştirmeleri gerekmektedir.