LÖSEV hangi alanlarda faaliyet gösterir?

İçindekiler:

  1. LÖSEV hangi alanlarda faaliyet gösterir?
  2. LÖSEV ne anlama gelmektedir?
  3. LÖSEV nedir ne işe yarar?
  4. LÖSEV kime ait?
  5. LÖSEV hangi alanda çalışmalar yapar?
  6. LÖSEV in yaptığı çalışmalar nelerdir?
  7. LÖSEV nasıl çalışır?
  8. LÖSEV hizmetleri nelerdir?
  9. Losev için ne yapabilirim?
  10. LÖSEV davetiye kaç adet?
  11. LÖSEV gönüllü üye ne yapar?
  12. LÖSEV ne zaman ve ne amaçla kurulmuştur?
  13. LÖSEV bağış hangi bankaya yapabilirim?
  14. Lösemi vakfına nasıl bağış yapılır?

LÖSEV hangi alanlarda faaliyet gösterir?

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, 22 senedir lösemili ve kanserli çocuklar ile ailelerine ve kanser hastalarına tedavi ve eğitim hizmetleri sağlamakta, onları maddi, ayni ve sosyal desteklerle yalnız bırakmamaktadır.

LÖSEV ne anlama gelmektedir?

LÖSEV | Lösemili Çocuklar Vakfı

LÖSEV nedir ne işe yarar?

LÖSEV, 1998 yılından bu yana tüm Türkiye genelinde binlerce lösemili çocuk ve ailesine maddi-manevi destekler iletmekte, çocukları yaşama bağlamaktadır. Bu denli önemli ve kutsal görevi, bir sivil toplum kuruluşu olarak, tamamen gönüllü kişiler ve hayırsever Türk halkının destekleri ile gerçekleştirmektedir.

LÖSEV kime ait?

LÖSEV'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Dr. Üstün EZER, LÖSEV ailesinin şirin babası, çocuk uzmanı ve çocuk kan hastalıkları (Pediatrik Hematolog) uzmanıdır.

LÖSEV hangi alanda çalışmalar yapar?

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), 1998 yılında Pediatrik Hematolog, Onkolog Dr. Üstün Ezer tarafından Ankara'da kurulan ve lösemili ve kanser hastası çocuk ve yetişkinlere yardımda bulunan ve birçok ihtiyacını karşılayan bir vakıftır.

LÖSEV in yaptığı çalışmalar nelerdir?

LÖSEV' i kurmaktaki amacımız; lösemili ve kan hastası çocukların, sağlık ve eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olmak, bunun yanı sıra, kalıtsal ve edinsel kan hastalıkları konusunda ulusal düzeyde tedavi, eğitim ve araştırma kurumları kurmak ve işletmektir.

LÖSEV nasıl çalışır?

Çocukların iyileştirilmesi ve maddi anlamda destek alabilmesi adına yardımda bulunan bir vakıftır. LÖSEV, birçok konuda hizmet vererek lösemi çocuklara yardımlarda bulunuyor. Lösemi hastalığı yaşayan çocuklar için kurulan bu vakıf, her konuda yardım hizmetleri yaparak ihtiyaçlarının giderilmesini sağlıyor.

LÖSEV hizmetleri nelerdir?

LÖSEV' i kurmaktaki amacımız; lösemili ve kan hastası çocukların, sağlık ve eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olmak, bunun yanı sıra, kalıtsal ve edinsel kan hastalıkları konusunda ulusal düzeyde tedavi, eğitim ve araştırma kurumları kurmak ve işletmektir.

Losev için ne yapabilirim?

Türkiye'nin her köşesinde devam ettirmemize, lösemili çocuklarımızın ve kanser hastalarının sesini duyurmamıza yardımcı olabilirsiniz. Bağış yapın! http://www.losev.org.tr/bagis adresini ziyaret ederek lösemili ve kanserli çocuklar ile yetişkin hastalar için tercih ettiğiniz şekilde bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

LÖSEV davetiye kaç adet?

Tamamen kendi tasarımızla var edebileceğini davetiye seçeneklerine geldi şimdi de sıra. Hepsi özel tasarım olan tam tamına 170 kartpostal örneği bekliyor sizi. Bu seçimler davetiyenizin fonu olacak. 10 adet kart ve zarfın fiyatı 20 TL.

LÖSEV gönüllü üye ne yapar?

Gönüllü üyelerimize düzenli olarak e-bültenler, duyurular ve yardım çağrıları gönderiyoruz. Bu çağrılara yanıt veremeseniz bile, yakınlarınıza iletebilir, bizim ulaşamayacağımız kişilere de durularımızın ulaşmasınız sağlayabilirsiniz. Broşürlerimizi dağıtabilir, afişlerimizi çevrenize asabilirsiniz.

LÖSEV ne zaman ve ne amaçla kurulmuştur?

Tarihçe. LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, 1998 yılında kuruldu. Lösemili çocukları tedavi amacıyla SSK Ankara Çocuk Hastanesine yatırdığımız ilk günlerdi...

LÖSEV bağış hangi bankaya yapabilirim?

Akbank, QNB Finansbank, Garanti Bankası, Halkbank, İNG Bank, İş Bankası, Şekerbank, TEB Bank, ICBC Turkey Bank A.Ş. Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası, DenizBank internet şubelerinden “bağışlar” başlığı altında LÖSEV seçeneğini kolaylıkla bulabilir ve bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Lösemi vakfına nasıl bağış yapılır?

LÖSEV İNTERNET: www.losev.org.tr'den Kurban veya Kurban Bayramı bağış formlarını doldurarak kredi kartınızla bağış yapabilirsiniz. ELDEN VEYA EVDEN: Vakfın iletişim noktaları ve ofislerinde elden bağış yapabilirsiniz.