Vadi istanbul kaç daire?

İçindekiler:

  1. Vadi istanbul kaç daire?
  2. Vadi istanbul ne zaman yapıldı?
  3. Vadi istanbul kaç metrekare?
  4. Vadi istanbul nerede hangi semtte?
  5. Vadi istanbul havaray nedir?
  6. Vadi istanbul ne zaman başladı?

Vadi istanbul kaç daire?

Vadistanbul projesinin ilk etabı olan ve şehrin merkezinde “Başka bir İstanbul'u” size sunan, 17 ayda tamamlanan 250 bin metrekarelik “Teras” etabında toplam 1.111 konut yer alıyor. 51.000m2'lik bir alana kurulu Vadistanbul Teras'ta iyi bir hayat için aradığınız her şeyi bulacaksınız.

Vadi istanbul ne zaman yapıldı?

İstanbul'un en çok ziyaret edilen alışveriş merkezleri arasında ilk sıralarda yer almayı hedefleyen ve tarihinde kapılarını açan modanın öncü markaları ve dünya lezzetlerini eşsiz bir doğa manzarasında buluşturan Vadistanbul, 270'i aşkın mağazası, eğlence ve sinema alanları ile alışveriş deneyimini ...

Vadi istanbul kaç metrekare?

İnşaat sektörünün önde gelen markalarından Artaş İnşaat ve Invest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul AVM, 103 bin metrekare alan üzerindeki yerleşimi, 760 metre uzunluğundaki alışveriş caddesi ve Belgrad Ormanı'nın yanı başındaki nefes alan yeme – içme alanlarıyla benzersiz bir konuma sahip.

Vadi istanbul nerede hangi semtte?

Vadistanbul Alışveriş Merkezi Sarıyer Ayazağa'da bulunmaktadır.

Vadi istanbul havaray nedir?

Seyrantepe Metro İstasyonu'yla Vadistanbul'u birbirine bağlayan ve Türkiye'nin özel sektör yatırımı olan “Havaray hattı”, Vadistanbul projesini şehrin ana merkezini birbirine bağlıyor.

Vadi istanbul ne zaman başladı?

Vadistanbul'da, 30 bin kişi çalışacak, gündüz nüfusu 42 bini bulacak. Vadistanbul Park'ta evler metrekaresi ortalama 9 bin liradan satışa çıktı. Vadistanbul'un ilk satışa çıktığı Aralık 2012'te metrekare fiyatları liradan başlıyordu.