SRC 2 belgesi hangi araçları kullanır?

İçindekiler:

  1. SRC 2 belgesi hangi araçları kullanır?
  2. SRC 2 ve 4 ne işe yarıyor?
  3. SRC 2 eğitimi kaç saat?
  4. SRC 2 belgesi kaç günde alınır?
  5. SRC 1 2 3 4 ne işe yarar?
  6. SRC eğitimi ne kadar sürer?
  7. SRC almak kaç gün sürer?

SRC 2 belgesi hangi araçları kullanır?

Src 2 Belgesi Hangi Araçları Kullanır?
  • Minibüs,
  • Taksi,
  • Öğrenci servisi.
  • Dolmuş,
  • Otobüs,
  • Personel Taşımacılığı

SRC 2 ve 4 ne işe yarıyor?

Ayrıca şoförler psikoteknik raporu almalıdırlar. SRC 2 belgesi: Ülke sınırları içinde taşımacılık yapan şoförlerin almaları gereken belgedir. ... SRC 4 belgesi: Ülke sınırları içinde eşya taşımacılığı yapan ve yurtdışına çıkmayan şoförlerin alması gereken belgedir. SRC 4 belgesini alanlar, SRC 3 belgesine de sahip olurlar.

SRC 2 eğitimi kaç saat?

SRC 2 belgesi için 36 saat süreyle verilen eğitim; güvenli sürüş teknikleri, trafik kuralları, cezalar, davranış psikolojisi, ilk yardım, araç bilgisi ile ekonomik araç kullanımını kapsar.

SRC 2 belgesi kaç günde alınır?

Bu en fazla 3 hafta kadar sürmektedir. Yani eğitimini tamamen bitiren bir sürücü en geç 3 hafta içerisinde sınava girer. Sınavı başarılı şekilde geçen adayların ise son aşamalarını tamamlaması 1 hafta kadar sürmektedir. Yani ortalama olarak ele aldığımızda sürücüler 1 ay gibi bir sürede SRC belgesi sahibi olabilirler.

SRC 1 2 3 4 ne işe yarar?

Src 1 Belgesi : Uluslararası yolcu taşımacılığı yapan şoförlerin alması gereken mesleki yeterlilik belgesidir. Src 2 Belgesi : Yurtiçi yolcu taşımacılığı yapanların alması gereken mesleki yeterlilik belgesidir. ... Src 4 Belgesi : Yurtiçi yük ve eşya taşımacılığı yapanların alması gereken mesleki yeterlilik belgesidir.

SRC eğitimi ne kadar sürer?

Eğer ehliyetiniz 25.02.2003 tarihinden önce alınmış ise muafiyetten yararlanarak kursa gitmeden ve sınava girmeden SRC belgelerinizi alabilirsiniz.Aksi durumda kursa devam etmek ve sınava girerek başarılı olduktan sonra SRC belgenizi alabilirsiniz. KURSLAR KAÇ GÜNDÜR? SRC Eğitimleri 4-5 gün sürmektedir.

SRC almak kaç gün sürer?

Src belgesi almak için öncelikle yetki alan bir eğitim kurumuna kayıt yaptırmanız gerekir. Bu eğitim kurumundan yurtiçi taşımacılığı için 28 saat, uluslar arası taşımacılık yapmak için 32 saat eğitim almanız gerekmektedir.