Hangi ATM'ler ortak?

İçindekiler:

  1. Hangi ATM'ler ortak?
  2. Vakif Bank hangi bankalarla ortak?
  3. Halkbank hangi ATM ile ortak?
  4. Halkbank Ziraat ortak ATM mi?
  5. DenizBank hangi ATM ortak?
  6. Ortak ATM'ler para keser mi?
  7. Ortak ATM lerden para yatırılır mı?
  8. Devlet bankaları ATM'leri birleşti mi?
  9. DenizBank hangi banka ATM ortak?

Hangi ATM'ler ortak?

Kamu bankaları tüm ATM'leri tek bir ATM'de toplama kararı aldı. Buna göre Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, PTTBank ve Emlak Katılım ocak ayı içerisinde protokol imzalayacak.

Vakif Bank hangi bankalarla ortak?

Kamu Ortak ATM platformuna dahil olan Bankaların (VakıfBank, Ziraat Bankası, Halk Bankası, PTT, Emlak Katılım Bankası, Vakıf Katılım Bankası ve Ziraat Katılım Bankası) müşterileri kartlarıyla bu Bankaların ATM'lerinden aşağıdaki işlemleri ücretsiz olarak gerçekleştirir.

Halkbank hangi ATM ile ortak?

Kamu Bankaları arasında yapılan anlaşma gereğince, Müşterilerimizin Ziraat Bankası, Ziraat Katılım, Vakıflar Bankası, Vakıf Katılım Bankası, PTT ve Emlak Katılım Bankası ATM'lerinden yapacakları, yukarıda yer alan işlemlerden ücret alınmamaktadır.

Halkbank Ziraat ortak ATM mi?

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Vakıf Katılım, Ziraat Katılım, PTTBank ve Emlakbank'a ait farklı ATM'ler artık tek bir cihaz üzerinden hizmet verecek. ... Bu doğrultuda ilk etapta Türkiye genelinde 15 bin noktaya ortak ATM'lerden yerleştirilecek.

DenizBank hangi ATM ortak?

DenizBank, QNB Finansbank ve TEB güçlerini Tek ATM Platformunda birleştirdi. Artık siz de QNB Finansbank ve TEB ATM'lerinden DenizBank kartınızla ayda 3 defa ücretsiz işlem yapabilirsiniz.

Ortak ATM'ler para keser mi?

BDDK'nın son düzenlemesine göre ortak ATM'lerden farklı kartlar ile 100 liralık para çekiminde alınabilecek komisyon ücreti 2 lira 30 kuruş ile sınırlandırıldı. 100 liranın üzerinde çekilen paralarda da benzer oranlarda rakam yükseliyor.

Ortak ATM lerden para yatırılır mı?

Ortak ATM, herhangi bir bankaya ait olan müşterinin, bir diğer bankanın ATM'sinden işlem yapmasına olanak sağlayan hizmet olarak adlandırılır. Kredi kartı ya da banka kartı kullanılarak işlem yapılmasına olanak sağlayan ortak ATM para yatırma, para çekme ve kredi kartı borcu yatırma gibi temel işlemlere izin verir.

Devlet bankaları ATM'leri birleşti mi?

Ortak ATM sisteminden arzu edilen sonuçların elde edilebilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar neticesinde; ilk etapta Vakıf Katılım, Ziraat Katılım, Halkbank, VakıfBank ve Ziraat Bankası bir araya gelerek, “Ücretsiz Ortak ATM Kullanımı” sistemini 04.04.2018 tarihinde imzalanan protokol ile hayata geçirirken, bu listeye ...

DenizBank hangi banka ATM ortak?

DenizBank, QNB Finansbank ve TEB güçlerini Tek ATM Platformunda birleştirdi. Artık siz de QNB Finansbank ve TEB ATM'lerinden DenizBank kartınızla ayda 3 defa ücretsiz işlem yapabilirsiniz.