Bursa Teleferik seferleri var mı?

İçindekiler:

  1. Bursa Teleferik seferleri var mı?
  2. Bursa Teleferik saat kaçta açılıyor?
  3. Uludağ teleferik fiyatları ne kadar?
  4. Bursa Uludağ Teleferik kaç dakika sürüyor?
  5. Bursa Teleferik nereye gider?
  6. Teleferik kaç para?
  7. Bursa Kent Meydanından teleferiğe nasıl gidilir?

Bursa Teleferik seferleri var mı?

TELEFERIK (Bursa Teleferik) TELEFERIK (Oteller Bölgesi), her gün çalışıyor. Ek bilgi: TELEFERIK hattında 4 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 25 dakika.

Bursa Teleferik saat kaçta açılıyor?

Bursa teleferik bursanın merkezinden uludağa yolcu taşımacılığında kullanılmaktadır. Kış turizmi amacıyla kullanılan bu ulaşım büyük ilgi görmektedir. Bursa Teleferik her gün sabah saat tam sekizde (08.00) çalışmaya başlar. Gece saat sekize kadar (20.00) aralıksız çalışmaya devam eder.

Uludağ teleferik fiyatları ne kadar?

Uludağ Teleferik Ücreti ise her yıl günün koşulları doğrultusunda belirleniyor. Bursa Teleferik Fiyatları bu yıl öğrenciler için 25TL olarak belirlenmişken tam bilet 35TL. 65 yaş üstü için belirlenen fiyat tarifesine göre 25TL ücret ödemek gerekirken 0-6 yaş aralığındaki yolculardan ücret talep edilmiyor.

Bursa Uludağ Teleferik kaç dakika sürüyor?

Karayolu ile 36 kilometrelik ve 300'ü aşkın virajı katederek ulaşabileceğiniz Sarıalan teleferik ile sadece 12 dakikadır.

Bursa Teleferik nereye gider?

Bünyesinde 4 İstasyon Barındıran Bursa Teleferik İlk İstasyon Olarak Güney Bursa'da Yer Alan Yıldırım İlçesinde Yakın Olan Teferrüç Mahallesi'ndeki Teferrüç İstasyonundan Kalkmakta Ve Uludağ'daki Oteller Bölgesine Ulaşmaktadır. 2014'te İtalyan Şirket Leitner Ropeways Tarafından Altyapısı Yenilenen Teleferik Hattı ...

Teleferik kaç para?

Eyüp Piyer Loti teleferik hattında; Öğrenci kartı ile 1.25 lira, Sosyal kart ile 1.85 lira, Tam kart ile 2.60 lira.

Bursa Kent Meydanından teleferiğe nasıl gidilir?

Bursa'yı kuşbaşı seyretmek için ideal bir mekan olan Teleferik'e şu yollarla ulaşabilirsiniz. Kent Meydanı'ndan S/1 ya da S/2 otobüs hatlarından herhangi birini kullanarak Teleferik'e ulaşabilirsiniz.