Askercell hattı nasıl aktifleştirilir?

İçindekiler:

  1. Askercell hattı nasıl aktifleştirilir?
  2. Askercell nasıl iptal edebilirim?
  3. Askercell hemen açılır mı?
  4. Askercell aktif mi?
  5. Askercell normal hatta döner mi?
  6. Askerde sivil hat serbest mi?
  7. Askercell hattı ne zaman kapanır?
  8. Askercell kaçtan kaça açık?
  9. Askercell e mesaj atılır mı?
  10. Askercell ne zaman normal hatta çevrilir?
  11. Askerde normal hat kullanılır mı?
  12. Askercell hattı kaç para?
  13. Askercell numara değiştirme nasıl yapılır?
  14. Askercell paketi ne kadar?
  15. Askercell normal hat olur mu?
  16. Turkcell Askercell paketleri nasıl yapılır?

Askercell hattı nasıl aktifleştirilir?

Askercell sahip olmak isteyen kişileri bir Turkcell bayine giderek Askercell Talep ve Onay Belgesi doldurulup imzalamaları gerekiyor. Akabinde kullanıcıya verilen SIM kart açıldığında Askercell kullanıma hazır hale geliyor.

Askercell nasıl iptal edebilirim?

Askercell servisine kayıtlı bir numarayı çıkarmak için "CIKAR" yazıp bir boşluk bırakarak veya boşluk bırakmadan servisten kaydını çıkartmak istediğiniz numarayı rakamlar arasında boşluk bırakmadan tuşladıktan sonra 4848'e SMS göndererek çıkarma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Askercell hemen açılır mı?

Askercell operatörü internet özelliği aktifleştirilmemiş olan ve sadece 5 adet kişiyle görüşmeye izin verilmiş sınırlı bir GSM hattıdır. 5 adet kişinin farklı hat sahibi olmaları da mümkün olmaktadır. Bunun yanı sıra hafta içi saat 18.00'dan sonra kullanıma açılmaktadır.

Askercell aktif mi?

Askercell'den bireysel faturasız hat sahibi tüm Turkcell müşterileri yararlanabilir. Askercell tanımlandıktan sonra iptal edilmediği sürece hatta aktif kalır. Askercell kışlalarda er ve erbaşların telefonla konuşabilmesi için ön şart olan özellikleri sağlayan bir Turkcell hizmetidir.

Askercell normal hatta döner mi?

Askercell hattınız ve hattınıza tanımlı paketiniz hattınızda lira olması halinde iptal edilmediği sürece her ay düzenli olarak yenilenir. Bu nedenle Askercell kullanımınız sona erdikten sonra hattınızı iptal etmeniz gerekir. Askercell aboneliğinizi tüm Turkcell noktalarından kolaylıkla iptal ettirebilirsiniz.

Askerde sivil hat serbest mi?

Sivil hayattaki gibi bir serbestlikle askerde cep telefonu kullanılamaz. Cep telefonu görüşmeleri için göze batmamak adına yatakhanede kullanmak daha yararlı olacaktır.

Askercell hattı ne zaman kapanır?

Hafta içi 08:00 – 18:00 saatleri arasında konuşmaya kapalıdır, Data özelliği kapalıdır, Telefondan *199# tuşlandığında hatta Askercell aktif olup olmadığı öğrenilebilir. Askercell servisi ücretsizdir fakat Askercell servis aboneliği ücretsiz sesli görüşme, SMS veya veri kullanım hakkı sağlamaz.

Askercell kaçtan kaça açık?

Konuşma ve mesajlaşma yalnızca 5'i yurt içi mobil, 2'si sabit ya da yurt dışı hat olmak üzere en fazla 7 numara ile yapılabilir, Hafta içi 08:00 – 18:00 saatleri arasında konuşmaya kapalıdır, Data özelliği kapalıdır, Telefondan *199# tuşlandığında hatta Askercell aktif olup olmadığı öğrenilebilir.

Askercell e mesaj atılır mı?

Askercell ücretsiz bir servistir fakat Askercell servis aboneliği ücretsiz sesli görüşme, SMS veya veri kullanım hakkı sağlamaz.

Askercell ne zaman normal hatta çevrilir?

Askercell hattınız ve hattınıza tanımlı paketiniz hattınızda lira olması halinde iptal edilmediği sürece her ay düzenli olarak yenilenir. Bu nedenle Askercell kullanımınız sona erdikten sonra hattınızı iptal etmeniz gerekir. Askercell aboneliğinizi tüm Turkcell noktalarından kolaylıkla iptal ettirebilirsiniz.

Askerde normal hat kullanılır mı?

2015 yılında yapılan düzenlemeye göre kışlada askerlerin telefon kullanması belli şartlar altında serbest bırakıldı. ... Askerde akıllı telefonların tümünün kullanımı yasaktır ve cezası vardır.

Askercell hattı kaç para?

Ayrıca diğer operatörde hattı olanlarda hatları ücretsiz olarak askercell'e taşıyabilirler. Hattınızı ücretsiz olarak askercell'e taşıyabilirsiniz ancak üzerinize kayıtlı herhangi bir hat yoksa ortalama TL ücret vererek yeni hat alabilirsiniz.

Askercell numara değiştirme nasıl yapılır?

Numaralar tanımlandıktan sonra değiştirmek için Turkcell hattınızdan 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayabilir ya da Turkcell Mağazalarına uğrayabilirsiniz. Hat kısa bir süre sonra data kullanımına kapanır ve Askercell servisi ancak bundan sonra aktif olur.

Askercell paketi ne kadar?

Hattınızı ücretsiz olarak askercell'e taşıyabilirsiniz ancak üzerinize kayıtlı herhangi bir hat yoksa ortalama TL ücret vererek yeni hat alabilirsiniz.

Askercell normal hat olur mu?

Askere giden erkekler askeriyedeyken normal hayatlarındaki kullandıkları telefon ve operatörleri kullanamıyor. 2015 tarihinde Genelkurmay Başkanlığı ve Turkcell tarafından hazırlanan Askercell ile kışlalarda kolayca sevdikleriyle konuşabiliyor.

Turkcell Askercell paketleri nasıl yapılır?

Yararlanmak için ASKER IKILI yazıp 2200'a göndermek yeterlidir. Turkcell Mağazalarından da bu paket alınabilir.