Aloe vera Emergency Spray nedir?

İçindekiler:

  1. Aloe vera Emergency Spray nedir?
  2. Aloe vera Protectıng propolis cream ne işe yarar?
  3. LR Aloe Vera ne işe yarar?
  4. Konsantre jel nedir?

Aloe vera Emergency Spray nedir?

LR Aloe Vera Acil Yardım Speyi (LR Aloe Vera Emergency Sprey) ferahlatıcı ve tedavi edicidir. Sertleşmiş cildinize koruma etkisi yaratacak bir kısım yaratır ve nem oranını arttırır. ... Ferahlatıcı ve tedavi edici etkisi nedeni ile kuru cildini gerginliğini alır ve güneş yanıklarında kullanılmaya elverişlidir.

Aloe vera Protectıng propolis cream ne işe yarar?

LR Aloe Vera Propolis Krem içeriğinde bulunan yüksek aloe vera ve yağ oranı ile güçlü bir nemlendirici olan propolis krem, egzama yaralarında, topuk nasır ve çatlaklarında da kullanıma uygundur. Cildin koruyucu bir tabaka oluşturmasını sağlayarak dış etkenlerden kaynaklı enfeksiyonların izolasyonunda etkilidir.

LR Aloe Vera ne işe yarar?

LR Aloe Vera Konsantre, cilde tazelik veren, nem sağlayan ve son derece dinlendirici, yüksek konsantreli bir cilt bakım jelidir. LR Aloe Vera Konsantre Jel'în hafif cilt yanıkları, güneş yanığı, cilt tahrişleri veya kesik gibi ufak yaralanmalarda cildi yenileyici, rahatlatıcı, serinletici ve dinlendirici etkisi vardır.

Konsantre jel nedir?

Konsantre Jel esnek, taze bir cilt görünümü yaratır ve tahriş olmuş, nem miktarı az cilde maksimum nemlendirme sağlar. %90 aloe vera içeriğiyle hoş bir serinletici his oluşturur. 2. Propolis Krem'le Konsantre arasında içerdiği aloe vera açısından %11'lik bir fark var. Yani aslında Propolis Konsantre'yi kapsıyor.