Kültür Üniversitesi ücretli mi?

İçindekiler:

  1. Kültür Üniversitesi ücretli mi?
  2. Kültür Üniversitesi Hukuk hangi kampüste?
  3. Hukuk fakültesinde İngilizce hazırlık var mı?
  4. Istanbul Kültür Üniversitesi hazırlık zorunlu mu?
  5. Kültür Üniversitesi Hukuk hazırlık zorunlu mu?
  6. Istanbul üniversitesi hukuk fakültesinde hazırlık var mı?
  7. Istanbul Kültür Üniversitesi Hazırlık nerede?
  8. Istanbul Kültür Üniversitesi Hazırlık sınavı ne zaman?

Kültür Üniversitesi ücretli mi?

Kültür Üniversitesi 2021-2022 Ücretleri Mimarlık Fakültesi ve Hukuk Fakültesi için : 68.900,00 TL, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi : 61.900,00 TL, Eğitim Fakültesi : 60.500,00 TL, Zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfı tüm programlar için : 61.900,00 TL'dir.

Kültür Üniversitesi Hukuk hangi kampüste?

Şirinevler Yerleşkesi'nde Hukuk Fakültesi, Adalet MYO, Yabancı Diller Bölümü ile Sağlık Bilimleri Fakültesi yer almaktadır. İncirli Yerleşkesi'nde İKÜ Meslek Yüksek Okulu (MYO) programları eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir.

Hukuk fakültesinde İngilizce hazırlık var mı?

Hukuk Fakültesi'nde eğitim %30 İngilizce olarak verilmektedir. Bu sebeple zorunlu İngilizce Hazırlık eğitimi verilmektedir. İngilizce olarak verilen zorunlu ve seçmeli dersler, sizin yabancıların davalarını takip edebilecek gerekli mesleki yabancı dil bilgisini edinmenizi sağlayacaktır.

Istanbul Kültür Üniversitesi hazırlık zorunlu mu?

Öğretim dili Türkçe olan fakülte ve meslek yüksek okullarında kayıtlı öğrenciler için hazırlık eğitimi isteğe bağlıdır. İsteğe bağlı İngilizce hazırlık okumak isteyen öğrencilerin, kayıt esnasında İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK BAŞVURU FORMU'nu doldurmaları gerekmektedir.

Kültür Üniversitesi Hukuk hazırlık zorunlu mu?

2004 yılından beri Avrupa Birliği Projesi olan Erasmus/Socrates değişim programıyla, Yıllık Yaz Akademisi çerçevesinde öğrencilerine uluslararası eğitim olanaklarından yararlanma fırsatı sunan İKÜ Hukuk Fakültesi, mecburi hazırlık sınıfı uygulamasına son vererek sadece İngilizce değil, diğer yabancı dillerin de ...

Istanbul üniversitesi hukuk fakültesinde hazırlık var mı?

Hukuk Fakültesinde isteğe bağlı yabancı dil hazırlık sınıfı bulunmaktadır.

Istanbul Kültür Üniversitesi Hazırlık nerede?

Güz yarıyılı başlangıcında yapılan Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı'nda (YDYS) başarılı olamayan öğrenciler, seviyelerine uygun sınıflarda (Beginner, Elementary, Pre-intermediate ve Intermediate) Şirinevler Yerleşkesi'nde verilen İngilizce Hazırlık Sınıfı eğitimine başlarlar.

Istanbul Kültür Üniversitesi Hazırlık sınavı ne zaman?

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Yabancı Dil Yeterlik Sınavı 2021-2022 Güz Dönemi kapsamında Yatay Geçiş programlarına başvuran öğrencilerin Yabancı Dil Yeterlik Sınavı (YDYS) 19 Ağustos 2021 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleşecektir.