Toki kuralı satış ne demek?

İçindekiler:

  1. Toki kuralı satış ne demek?
  2. Toki Evleri kime ait?
  3. TOKİ kime şikayet edilir?
  4. TOKİ ve Emlak Konut aynı mı?
  5. TOKİ'ye nasıl ulaşırım?
  6. Adana 2021 toki başvuruları ne zaman?
  7. Giresun 2021 toki başvuruları ne zaman?

Toki kuralı satış ne demek?

Kuralı satışlarda ve/veya alt gelir projelerinde, hane halkı adına sadece bir başvuru yapılabilmektedir. ... 18 yaşını tamamlamış olup @ ve üzeri engelli raporu bulunan engelli vatandaşlarımıza, satışa sunulan konut sayısının %5'i kadar kontenjan ayrılmakta ve hak sahipleri kura ile belirlenmektedir.

Toki Evleri kime ait?

TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı), Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı, özellikle sosyal konut üretimi için kurulmuş olan kamu kuruluşudur. 1984 yılında Genel İdare dışında Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı kurulmuştur.

TOKİ kime şikayet edilir?

Şikayetlerinizi [email protected] adresine gönderebilirsiniz. Bu şikâyetler toplu olarak değerlendirilerek ilgili kurumlar ve kamuoyuyla paylaşılacak ve mağdur olanların hak arama süreçleri konusunda gerekli bilgilendirmeler yapılacak.

TOKİ ve Emlak Konut aynı mı?

Emlak Konut, Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığıdır. Emlak Konut yüzde 50.6 oranındaki hissesi Borsa İstanbul da işlem gören yüzde 49'u Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Kamu (devlet) iştiraki TOKİ'ye ait olan bir ortaklık yapısına sahiptir.

TOKİ'ye nasıl ulaşırım?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) projeleri ve başvuru koşulları ile kentsel dönüşüm gibi konularda bilgi sahibi olmak isteyenler, "444 86 54" numaralı "Alo TOKİ" hattını arayabilecek.

Adana 2021 toki başvuruları ne zaman?

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; TOKİ tarafından Adana'da satışa sunulan konut tipi 2+1 veya 3+1 olan dairelerden almak isteyenlerin, 5 – 22 Nisan 2021 tarihleri arasında T. Halk Bankası A.Ş. Adana Şubeleri ve E-Devlet üzerinden başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Giresun 2021 toki başvuruları ne zaman?

Giresun Güce TOKİ Evleri başvuru dönemi 22 Ağustos'ta başlayacak.