Bilfen in kurucusu kim?

İçindekiler:

  1. Bilfen in kurucusu kim?
  2. Bilfen Okulları satıldı mı?
  3. Bilfen Koleji kaç tane?
  4. Bilfen Gaziantep kimin?
  5. Kaç tane Bilfen var?
  6. Fatih Öztürk aslen nereli?
  7. Bilfen Okulları sahibi Osman Öztürk nereli?
  8. Bilfenin kaç şubesi var?
  9. Bilfen Ceo'su Kim?
  10. Kaç tane Bahçeşehir Koleji var?
  11. Çghb 2 Fatih Öztürk aslen nereli?
  12. Galatasaraylı Fatih nereli?
  13. Bilfen Okulları sahibi nereli?
  14. Osman Öztürk nereli?

Bilfen in kurucusu kim?

Okulculuk hizmetlerine 1972 yılında Ortaköy'deki Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesini devralarak başlayan kurucumuz Osman ÖZTÜRK, eğitim - öğretim faaliyetlerini 1988 yılından bu yana Bilfen markası adı altında sürdürmektedir.

Bilfen Okulları satıldı mı?

Adana'da 1989 yılından bu yana faaliyette olan Özel Çukurova Bilfen Okulları satıldı. Okulun yeni sahibinin Mektebim Okulları olduğu öğrenildi.

Bilfen Koleji kaç tane?

Toplamda ise 142 (88'i Bilfen, 54'ü Bilnet) okul bulunuyor. Bilfen Okulları üst gelir grubuna, yüksek kaliteli ve başarı odaklı bir eğitim vaat ediyor.

Bilfen Gaziantep kimin?

Gaziantep Bilfen Koleji sahibi Mehmet Öztürk ve beraberindeki iș adamları Valimiz Davut Gül'ü makamında ziyaret etti.

Kaç tane Bilfen var?

Toplamda ise 142 (88'i Bilfen, 54'ü Bilnet) okul bulunuyor. Bilfen Okulları üst gelir grubuna, yüksek kaliteli ve başarı odaklı bir eğitim vaat ediyor.

Fatih Öztürk aslen nereli?

Phalsbourg, Fransa Fatih Öztürk/Doğum yeri

Bilfen Okulları sahibi Osman Öztürk nereli?

1947 yılında Balıkesir Manyas'ta doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümünden mezun olan ÖZTÜRK, Coğrafya öğretmeni olarak başladığı iş yaşamında ve sonrasında gerçekleştirdiği bütün faaliyetlerde öğretmen kimliğiyle hep ön plandadır.

Bilfenin kaç şubesi var?

Osman Öztürk'ün temellerini 1988 yılında attığı Bilfen Okulları, bugün İstanbul, Ankara, Kayseri, İskenderun, Antalya, İzmir ve Bursa'daki kampüslerinde toplam 30 anaokulu, 17 ilkokul, 16 ortaokul ve 16 lisesi ile faaliyet gösteriyor.

Bilfen Ceo'su Kim?

YÖNETİM KURULU
A.Osman ÖZTÜRK Kurucu / Yönetim Kurulu BaşkanıFatih ÖZTÜRK Yönetim Kurulu Başkan Vekili
Faruk ERGİNSOY Genel Koordinatör farukerginsoy@bilfen.comDr. Erhan AKGÜN Genel Koordinatör Yardımcısı erhanakgun@bilfen.com

Kaç tane Bahçeşehir Koleji var?

1994: Bahçeşehir Kolejinin Doğuşu Enver Yücel'in, dünya standartlarında eğitimi ülkemizde yaygınlaştırmak amacıyla kurduğu Bahçeşehir Koleji, 2021–2022 eğitim öğretim yılı itibarıyla Türkiye'nin 63 ilinde 144 kampüsüyle eğitim veriyor.

Çghb 2 Fatih Öztürk aslen nereli?

17 Haziran 1984 İstanbul Şişli doğumlu. İlk orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra, 2003 yılında Kütahya İşletme bölümünü kazandı. Bir gün işletme dersinde nedenini anlamadığı bir şekilde dersten atıldıktan sonra kantinde çay içerken tiyatro kulübünün afişini gördü ve gruba katıldı.

Galatasaraylı Fatih nereli?

Phalsbourg, Fransa Fatih Öztürk/Doğum yeri

Bilfen Okulları sahibi nereli?

Ali Osman ÖZTÜRK 1947 yılında Balıkesir Manyas'ta doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümünden mezun olan ÖZTÜRK, Coğrafya öğretmeni olarak başladığı iş yaşamında ve sonrasında gerçekleştirdiği bütün faaliyetlerde öğretmen kimliğiyle hep ön plandadır.

Osman Öztürk nereli?

Osman Öztürk (d. 1944 ; Tarsus ; ö. 1 Aralık 2014 ; İstanbul), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de hocası olan Eski YÖK üyesi profesör, akademisyen ve yazar. 1944'te Tarsus doğan olan Öztürk, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nden mezun oldu.