Komek başvuru nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Komek başvuru nasıl yapılır?
  2. Gesmek kursları ne zaman başlıyor?
  3. Komek kursları ne zaman başlıyor 2020 2021?
  4. Gesmek kursları ücretli mi?

Komek başvuru nasıl yapılır?

KAYIT TARİHLERİ KOMEK kayıtları online olarak www.komek.org.tr adresi üzerinden gerçekleştirilmektedir. İnternetten kayıt olduktan sonra, mevcut kurslarda kayıt onayı yaptırılır. Bu onaya gelirken, kursiyerler yanlarında el kart getirmelidir. Gelen el karta onay yapıldıktan sonra, kursiyerler, derslere başlayabilir.

Gesmek kursları ne zaman başlıyor?

GESMEK Merkez binası, İstasyon, Beylikbağı ve Arapçeşme bilim sanat merkezlerinde 2 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan yeni dönem kayıtları, mahalle merkezlerinde ise 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak ve 20 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek. GESMEK Kurslarında bu dönem 42 farklı branşta eğitim verilecek.

Komek kursları ne zaman başlıyor 2020 2021?

itibariyle başlayacak olan KOMEK güz dönemi kayıtları, www.komek.org.tr adresi üzerinden yapılacak. Kayıt için aşağıdaki 16 maddenin onaylanması gerekiyor. 1- Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı olan KOMEK'te tüm kurslar ücretsizdir.

Gesmek kursları ücretli mi?

2019-2020 eğitim öğretim döneminde ücretsiz kurslarımıza kayıt yaptıran genç-yaşlı, kadın-erkek toplam 5669 kursiyerimiz; seçtikleri ilgi alanlarına göre kâh el becerilerini geliştiriyor ve yeni hobiler ediniyor, kâh bir meslek dalında uzmanlaşarak çalışma dünyasına özgüven içerisinde adım atıyor.