Hatay kaplıcaları neye iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Hatay kaplıcaları neye iyi gelir?
  2. Neden termal turizm?
  3. Ankara Kızılcahamam kaplıcaları hangi hastalıklara iyi gelir?
  4. Hattusa sahibi kim?
  5. Erzin Isos Termal sahibi kimdir?

Hatay kaplıcaları neye iyi gelir?

Hatay'ın Erzin ilçesinde bulunan, sindirim sistemi, böbrek ve idrar yolları rahatsızlıkları ve metabolizma bozukluklarına kadar birçok hastalığa iyi geldiğine inanılan kaplıca suyu, yerli ve yabancı turistlerden büyük ilgi görüyor.

Neden termal turizm?

Dünya nüfusunun yaşlanması, termal turizmin tüm yılda yapılabilmesi, termal tedavi süresinin uzunluğu, günümüz insanların modern tıbbın kimyasal tedavi yöntemlerinden uzaklaşması gibi nedenler termal turizmin gelişmesinde temel etkendir.

Ankara Kızılcahamam kaplıcaları hangi hastalıklara iyi gelir?

Ankara Kızılcahamam bölgesindeki termal kaplıca sularının romatizmal hastalıklar başta olmak üzere; eklem, kalp, damar, sinir, deri, böbrek ve nörolojik hastalıklara iyi geldiği bilinmektedir.

Hattusa sahibi kim?

Doğan Şirketler Grubu yönetim kurulu başkanı olan Mehmet Ali DOĞAN aynı zamanda Jeotermal Enerji Kaynaklarını Araştırma ve Değerlendirme Vakfı Başkanı ve Hattuşa Termal A.Ş. Yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütmektedir.

Erzin Isos Termal sahibi kimdir?

Erzin İsos Termal Sağlık Turizm İnşaat ve Gıda Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Doğan, Erzin İsos Termal Otel ve Sağlık Merkezi'nin tapu dağıtım töreninde sunum yaparak jeotermal enerjinin önemini anlattı.