Prime kalite ne demek?

İçindekiler:

  1. Prime kalite ne demek?
  2. Prime edilmek ne demek?
  3. Prime Time haber ne demek?
  4. Optimus ne anlama gelir?
  5. Premier ne demek TDK?
  6. Televizyon en çok hangi saatte izlenir?
  7. Prime time nasıl hesaplanır?
  8. Optimus sistemi nedir?
  9. Premier ne demek Dizi?
  10. Premier gösterim ne demek?

Prime kalite ne demek?

En iyi, birinci kalite. prime beef / en iyi sığır eti.

Prime edilmek ne demek?

Prime edilmek ne demek? Birine) nasıl cevap vermesi gerektiğini önceden söylemek; (tanığa) ne söyleyeceğini öğretmek.

Prime Time haber ne demek?

Prime time veya altın saatler, televizyon yayınlarının en çok izlendiği zaman dilimidir. ... Televizyonlardan farklı olarak radyolarda ise 18.00 - 21.00 saatleri prime time kuşağı olarak kabul edilir. Bu kuşakta genellikle diziler, filmler, reality şovlar, eğlence programları ve maçlar yayımlanır.

Optimus ne anlama gelir?

Optimist, en yaygın hali ile “olaylara iyimser bakma” davranışını ifade etmektedir. Ancak Türk Dil Kurumu genel sözlüğünde bu kelime ile ilgili farklı bir anlam daha bulunmaktadır. Bu kelimenin temelinde en iyi manasına gelen “optimum” sözcüğü yer almaktadır.

Premier ne demek TDK?

Premier türkçesi Premier nedir Sınıf veya önem bakımından ilk sırada. İlk oynanım. Bir oyunun seyirci önünde ilk oynanışı.

Televizyon en çok hangi saatte izlenir?

Prime time saat 20.00-22.59 arasını kaplayan zaman dilimidir. Bu saatler arası televizyonun en çok açık olduğu saatlerdir. Bu da daha çok kişinin izlediğini gösterir.

Prime time nasıl hesaplanır?

Televizyon kanallarında en çok seyredildiği 20.00 – 23.00 arası saat dilimine prime time denilmektedir. Televizyon kanallarının daha az seyredildiği 07.00 – 20:00 arasındaki saat dilimine off prime time denilmektedir. Bu saat aralıkları dışında kalan zaman dilimine ise late prime time denilmektedir.

Optimus sistemi nedir?

Optimus, NVIDIA tarafından geliştirilen ve bir cihazı nasıl kullandığınıza bağlı olarak grafikleri otomatik olarak ayarlayan bir teknolojidir. ... Bazen hibrit grafik sistemi olarak anılır. Optimus, kullandığınız uygulamalara göre entegre grafikler ve ayrı bir GPU arasında otomatik olarak geçiş yapar.

Premier ne demek Dizi?

Prömiyer ne demek Dizi? Sezon prömiyeri ya da sezon gösterimi, bir televizyon programında ve tiyatro oyununda sezonun ilk gösterimine verilen isimdir.

Premier gösterim ne demek?

YouTube Premier, içerik üreticilere ve izleyicilerine yeni bir videoyu gerçek zamanlı olarak birlikte izleme ve deneyimleme imkanı sunar. İzleyicilerin hatırlatıcı ayarlayabileceği, sohbet edebileceği ve yorum bırakabileceği izleme sayfasını paylaşarak ilk gösteriminizle ilgili beklentileri artırabilirsiniz.