Öğrenci akbili nereden alınır?

İçindekiler:

  1. Öğrenci akbili nereden alınır?
  2. Öğrenci akbili nasıl güncellenir 2021?
  3. Öğrenci Akbilimi kaybettim ne yapmalıyım 2021?
  4. BursaKART öğrenci kaç TL?

Öğrenci akbili nereden alınır?

Öğrenciler, kayıt sonrasında https://www.istanbulkart. istanbul/istanbulkart-basvuru-merkezleri-1127 adresinde yer alan aşağıdaki İstanbulkart Başvuru Merkezlerine öğrenci belgesi, kimlik aslı ve fotoğraf ile başvurarak İndirimli Öğrenci Kartlarını bizzat temin edebilirler.

Öğrenci akbili nasıl güncellenir 2021?

Yenileme işlemi, İstanbul genelinde bulunan yaklaşık 780 civarında Biletmatik cihazından gerçekleştirilir ve dolum yapılma esnasında yenileme işleminiz otomatik olarak tamamlanır. İndirimli kartlarda yenileme yapılabilmesi için öncelikle kartınızın içinde 5TL bakiye bulunması gerekmektedir.

Öğrenci Akbilimi kaybettim ne yapmalıyım 2021?

İstanbulkartı'mı kaybettim/çaldırdım, ne yapmalıyım? Kartınız kaybolduğunda kayıp bildirimi yapmanız ve katınızı kapattırmanız gerekmektedir. ALO 153'ü arayarak kayıp bildiriminiz yapmanız gerekmektedir. İstanbulkart kaybolduğunda kart kapatma talebinde bulunmamanız halinde, kartınızı bir başkası kullanabilir.

BursaKART öğrenci kaç TL?

Düzenleme ile otobüs uzun hat 4,40 TL, kısa hat ise 3,90 TL olarak düzenlendi. Aylık tam abonman ise yüzde 15 artışla 230 TL olarak belirlendi. Öğrenci abonman fiyatı ise 90 TL olarak sabit tutuldu.