Vadi istanbul hangi ilçeye bağlı?

İçindekiler:

  1. Vadi istanbul hangi ilçeye bağlı?
  2. Vadi istanbul avm kimin?
  3. Avcılardan Vadi istanbul'a nasıl gidilir?
  4. Vadi istanbul hangi otobüsler gider?
  5. Vadi istanbul hangi metro durağında?
  6. Vadi istanbul avm ne zaman açıldı?
  7. Vadi istanbul mimarı kimdir?
  8. Vadi Istanbul Avrupa yakasında mı?
  9. Invest inşaat kimin?

Vadi istanbul hangi ilçeye bağlı?

İstanbul'daki büyük AVMler arasında başat konumda yer alan Vadi İstanbul, Sarıyer'e bağlı Ayazağa bölgesinde Kemerburgaz caddesi üzerinde yer almaktadır.

Vadi istanbul avm kimin?

Vadistanbul AVM, inşaat sektörünün öncü markalarından Artaş İnşaat ve Invest İnşaat tarafından hayata geçirildi.

Avcılardan Vadi istanbul'a nasıl gidilir?

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Esenyurt, Küçükçekmece, Bahçelievler taraflarından geliyorsanız herhangi bir Metrobüs istasyonundan metrobüs ile Zincirlikuyu'da ininiz. Zincirlikuyu'dan Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yapınız. Metro ile Sanayi Mahallesi istasyonunda inerek Seyrantepe metrosuna aktarma yapınız.

Vadi istanbul hangi otobüsler gider?

Bu Otobüs hatları Vadi Istanbul Avm yakınından geçiyor: 41E, 41Y, 47L, 48L.

Vadi istanbul hangi metro durağında?

Türkiyenin ilk havarayını kullanarak Seyrantepe Metro İstasyonu'ndan yapacağınız aktarma ile Vadistanbul'a kolayca ulaşabilirsiniz.

Vadi istanbul avm ne zaman açıldı?

İstanbul'un en çok ziyaret edilen alışveriş merkezleri arasında ilk sıralarda yer almayı hedefleyen ve tarihinde kapılarını açan modanın öncü markaları ve dünya lezzetlerini eşsiz bir doğa manzarasında buluşturan Vadistanbul, 270'i aşkın mağazası, eğlence ve sinema alanları ile alışveriş deneyimini ...

Vadi istanbul mimarı kimdir?

İki Design Group kurucu ortaklarından yüksek mimar Murat Kader; Emaar Scjuare, Tema İstanbul ve Vadi İstanbul gibi Türkiye çapında ve yurtdışında hayata geçirdiği projelerle adından sıkça söz ettiren ödüllü bir mimar. Kader'in uluslararası mimari tasarım yarışmalarından aldığı 19 ödülü var.

Vadi Istanbul Avrupa yakasında mı?

İstanbul Avrupa Yakasında bulunan Vadi İstanbul Ayazağa'da yer alıyor.

Invest inşaat kimin?

Yönetim kurulu başkanımız Bahattin Uçar tarafından 1992 yılında kurulan Invest Grup, inşaat ve tekstil sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Farklı sektörlerdeki atılımlarıyla sürekli büyüyen Invest Grup, gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik hizmetlerinde de büyük başarılara imza atmıştır.