Pazar günleri veteriner açık olur mu?

İçindekiler:

  1. Pazar günleri veteriner açık olur mu?
  2. Sokaga cikma Yasaginda veterinerler açık mı?
  3. Veteriner gece açık olur mu?
  4. Haftasonu Petshoplar açık mı?
  5. Sokaga cikma Yasaginda nobetci eczaneye gidilir mi?
  6. Veterinerler ne kadar çalışır?
  7. Yasaklarda eczaneye gidilir mi?
  8. Tam kapanmada eczaneye gidilir mi?

Pazar günleri veteriner açık olur mu?

Veterinerler, hayvan hastaneleri ve veteriner kliniklerinde çalışanlar hafta sonu yasaklarından muaf sayılan kişi ve yerler arasındadır. Dolayısıyla hafta sonu yasaklarında veterinerler hizmet vermektedir.

Sokaga cikma Yasaginda veterinerler açık mı?

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye göre: "Kamu ve özel sağlık kurum ve kuruluşları, eczaneler, veteriner klinikleri ve hayvan hastaneleri ile buralarda çalışanlar, hekimler ve veteriner hekimler" sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacaklar listesinde yer alıyor.

Veteriner gece açık olur mu?

Bazı klinikler kendi inisiyatifleri doğrultusunda nöbet tutarak 24 saat açık hizmet vermektedir. Yine de gitmeden önce açık olduğunu teyit etmeniz önerilir.

Haftasonu Petshoplar açık mı?

Yasaklar kapsamına giren işletmeler yayımlanan genelgede belirtildi. Genelgeye göre, evcil hayvan satışı yapan iş yerlerinin sahipleri ve çalışanları yasaklardan muaf tutulacak. Hayvanların günlük bakım ve beslenmelerinin karşılanabilmesi için petshop çalışanları hafta sonu 10.00-17.00 saatleri çalışacaklar.

Sokaga cikma Yasaginda nobetci eczaneye gidilir mi?

Resmi tatil ve Pazar günleri nöbetçi eczaneler dışındaki tüm eczaneler kapalı olacak. Cumartesi günü ise eczaneler 09.00-19.00 saatleri arasında hizmet verecek. Hafta sonu sokağa çıkma yasağında istisna dışında tutulan bütün iş yerleri ve işletmeler kapalı kalacak.

Veterinerler ne kadar çalışır?

Özel sektörde de genel itibarıyla sabah 09.00 akşam 18.00 saatleri arasında mesai sürer. Ayrıca serbest çalışan veteriner hekimler de bulunur. Bu kişiler bulundukları şehir, ilçe, köy ya da göreve gittikleri yere göre 24 saat çalışabilirler.

Yasaklarda eczaneye gidilir mi?

Yasakta eczaneye gidilir mi ? ... Ayrıca İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgeye göre; hafta sonu sokağa çıkma yasağında hastaneler, eczaneler, hayvan hastaneleri, veterinerler, kamu ve özel sağlık kuruluşlarına gitmek serbest olacaktır.

Tam kapanmada eczaneye gidilir mi?

ECZANELER AÇIK MI? İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı “tam kapanma” genelgesinde yer alan maddelere göre eczaneler tam kapanma sürecinde açık olacak. Çalışma saatlerinde düzenleme gidilen eczaneler, yasak süresi boyunca saat 09:00 – 18:00 arasında hizmet verebilecek.